• 13ats.

    ka ispudingiausio del jusu yra padares jusu vyras? daznai skaitau, kad moterys del vyru visaip stengiasi. juos nustebinti, o ka vyrai? ar yra kazkaip jus labai suzaveje?

    mane viena karta labai suzavejo, kai is kazkur grizau o ant lovos buvo is roziu ziedlapiu sirdeles formos isdeliotos, balioneliai keli sirdies formos, sampano butelis ir sirdeles-sokoladukai. tai labai pamalonimo mane. tai buvo karta gyvenime. dabar visai nieko panasaus nebepadaro. o jums?

    padraikaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kazka ispudingo negaleciau prisiminti dabar, bet as labai vertinu jo kasdiene kantrybe, atsidavima seimai, pastaruoju metu labai lepint mane pradejo, jei ko uzsimanau tuoj gaunu, na nuostabu, uz tai ji ir vertinu, zaviuosi ir neatsizaviu juo kiekviena diena ir nakti:-))))

    Anonimas

  2. 2

    oi taip, sendien nupirko kaktusiuka, o as juos taip megstu, dabar tai jau laimes pilnos kelnes:)))

    Esta

  3. 1

    Labai daznai daznai sukuria atmosfera,vakaras dviems.
    Ir kavinukese,ir namie su ivairiom preliudijom.

    Anonimas

  4. 1

    niekuom manes nenustebino, tik drauges daznai giriasi, kokie ju vyrai saunuoliai, na man kazkodel nepapuole toks, gal as nemoku to reikalauti. Noreciau, kad slapta nupirktu kokia kelione , bet cia tik drambliuko svajones, nes as taip ir neismokau garsiai noreti.

    vinipukas

  5. 1

    Nedaro man jis jokiu romantisku vakaru su roziu ziedlapiais, ar paslapciom kokiu kelioniu ar nakvyniu viesbutyje neuzsakineja. Jis toks truputi materialistas yra, geriau uz tuos pinigus namu buiti pagerina, nei rozem kambari issibarto..
    Pamenu, isejo jis, gal i parduotuve, jau pamirsau.. ir gryzo su kibiru braskiu. Sako, va bobulyte pardavinejo, norejau tau uogu bliudeli nupirkti. Jam jos taip gaila pasidare, kai ji senuciuke, drebanciom rankom tas braskes svere.. Ir nupirko pas ja visas braskes man :) Man patiko tokia staigmena, toks jo pirkinys. Braskes per kelias dienas romantiskai abu suvalgem :)

    Imbiere

  6. 1

    dabar kai paagalvoju, mano vyras nera manes nustebines nei karto... nei karto...liudna

    Pingvin

  7. 1

    taip :) Kai netikėtai pakšteli į žandą, arba namo po darbo grįžta su gėle :) Labai malonu būna

    Pabuciuok

  8. 1
  9. 1

    seip ne kazka,pora kartu jubiliejaus proga 30 roziu gavau.tai irgi pardavejos sake amo netekusios buvo.tai vakaras buvo visas paskutines ir isgraibste :) anksciau kol buvo pradzia,gal labiau kazkuo nustebindavo, o dabar ne be.na gal ir butu mano kalte,nesugebu pasiduoti romantikai,kazkaip nupurina :D

    Anonimas

  10. 1

    oi labai megsta maniskis kazkuo nustebinti,kai as dirbau UK o jis Lietuvoj buvo suorganizaves atostogas pusiaukely-Vokietijoj,siemet suorganizavo grazu gimtadieni,drauge pakviete i kavine,ir paskui atejo jis su dovanom,didziule puokste,visa kavine plojo,kai ejau namo su tokiu didziuliu glebiu roziu zmones net atsisukdavo nykscius kele,masinos pypsejo:))

    sandritute