• 24ats.

    Ar nesibijote jog vaikui nepatiks jusu isrinktas vardas? Ar keistumete varda jeigu jau paugejes vaikas jo nemegsta?

    Kaimynai pavadino dukra Karolaina, na angliska varda perdare kaip dauguma dabar taip daro. Tuo metu tetis mokesi Anglijoje, bet veliau jiems nieko nesigavo tad dabar gyvena Lietuvoje. Mergaitei 8 metu ir ji labai nekencia savo vardo praso mamos keist.

    villllija6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Na as manau kad patiks lietuviskas grazus vardas

    liena

  2. 2

    Apie tai,net nepagalvojau :) man mano vardas ir nepatinka,bet tevu del to nekaltinu.

    marinaaa

  3. 2

    As manau kartais tevai persistengia,kuria naujadadarus,kad tik ju vaikas turetu toki varda.O as manau daugiau demesio reiketu kreipt i vardo reiksme,o ne i iskirtinuma.Jei mano vaikui nepatiktu vardas,tai manau ta padarytu sulaukusi pilnametystes,nes vaikystej vaikui gali daug kas nepatikt,poto vel patikt.Nevaiksciosi,jug kiekvienais metais vardo keist.:)

    grirute

  4. 2

    normalu varda isrinkau, turetu patikti. Lietuviskas, vyriskas, trumpas. Nekeisciau vardo

    kvapni_feja

  5. 2

    nekeisciau, kai buvau maza man mano vardas irgi nepatiko, o dabar niekada nekeisciau savo vardo, manau vaikui irgi praeitu noras keisti varda:))

    Esta

  6. 2

    Dar tokio atvejo nesu girdėjusi. Nereikia vaikui rinkti visokių Kevinų ir biesai žino dar kokių Pančitų ir tikrai vaikui į galvą gyvenime nešautų mintis keistis vardą

    Pabuciuok

  7. 2

    proto iš pradžių reik turėt tokius vardus duot. o jei jau nepatiks vaikui, tai ką jau padarysi, neversi to vardo per prievartą nešiot

    Anonimas

  8. 1

    Tikiuosi, kad ne, nes rinkom atsakingai. O ir daugumai grazus - Augustas.

    reda83

  9. 1

    man irgi jaunystej nepatiko vardas, ir todel kad daugiau tokiu nieks neturejo, kaip as norejau tokio, kuris populiarus, daug kam renkamas, bet kada subrendau poziuris pasikeite, dabar patinka labai lietuviski vardai, o reti nebepatinka.

    vinipukas

  10. 1

    tiesa ma paciai mano vardas nepatinka, taciau koki dave tokiuo dziaugiuosi, juk dabar nesmerksiu teveli kodel man kazkokio stebuklingo vardo neisrinko ar neisgalvojo..

    tikmama