Atsakymai

  1. 2

    gestu kalbos pratimus pradejom nuo 7men kaip ir priklauso bet kartu ten buvo ir zodis parasytas tad kaip ir zinoma tokio apzius vaikai jie fotografuoja ta zodi ir jame esancias raides, bet samoningai raide isrinkt is teksto vyresnysis sugebejo 2.2men, o va jaunelis tik 2.8men. Vyresnysis skaityt ir rasyt pradejo dar pilnai keturiu metu, o va mazylis dar net nebando, tad bus gal veliau, o gal brolis ismokys:)

    vejune

  2. 2

    jau nuo metuku pamego raidziu knygute, tokia mazyte,ja nuolat vartydavom, as kartojau raides, jis rode, tai 3m jau rase puikiai, o dabar 4m jau skaito zodzius, bet jį nuo keliu menesiu pratinau prie knygu, dabar neuzmiega, jei nepaskaitau.

    vinipukas

  3. 1
  4. 1

    Dabar mokinu,ne pribega prie kompo ir praso leist raideles spaust,tai jau kelias zino.

    grirute

  5. 1

    Raidelemis pati pradejo dometis budama 4m,visada klausdavo kokia tai raide,bandydavo pati parasyti jas..Atrodo nieko specialiai nemokiau,vaikas pats norejo ismokti,tai viska mokesi savarankiskai,aisku ir su musu pagalba kartais.

    kukuska

  6. 1

    Specialiai nemokiau , bet vaikas turejo Nokia medine delione tad zaisdziam vis pasakydavau our kokia raidele ir po kurio laiko jis paprasius jau parodydavo . Tai pradejau zaist nuo 2 metuku. Dabar jam 2.3 m jau tekste atpazysta 10 raidziu, tik sake ne raide o zodi, kuris prasideda ta raide .

    wiktoriuke