• 13ats.

    alimentai

    labasyra tokia situacija kad vyras gauna 1100lt i rankas alga ir yra skoloje anstoliam.jam dabar atskaiciuoja is ju 500lt.yra du vaikuciai nepilnameciai kiek galiu tiketis gaut alimentu is jo?

    ndgŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    paduokite i teisma su ieskiniu ,o ka jis sakys tai maziausiai jums turi rupeti,vaikus ir reikia islaikyti,o jo skolos ne prie ko ,vaikams ir reik valgyt duoti,juos aprengti,patenkinti butiniausius poreikius

    ruta26

  2. 2

    kiek prisiteisit,tiek ir gausit,vienam vaikui priklauso puse minimalios algos pagal viska,o kaip sugebesit surasyti ieskini viskas priklauso tik nuo jusu,dbr i alga niekas neziuri

    ruta26

  3. 1

    teismas priteisia ne daugiau kaip 50% jo algos nesvarbu kiek vaiku, tai yra maximumas kuri gali prasyt teismo, bet daugiau tikrai ne nes jam irgi reik gyvent..

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    Jei kreipsites del alimentu i teisma (tai be abejo nuo vyro gaunamu pajamu alimentu dydis nepriklausys).
    galite drasiai prasyti abiems vaikams proto ribose Pvz: ir po 600Lt kiekvienam. (1.200) ,o teismas jau spres pats ka gi is jo ispes. Kuo daugiau prasysite,tuo didesne tikimybe issiprasyti kad priteistu ne minimaliausia ismoka.kadangi jus islaikote pati vaikus,tai nuo teismo islaidu busite atleista. (tik susimokesite vienkartini simbolini mokesti,(gal 40-60lt) uz advokato surasyta prasyma,jusu naudai,paduodant alimentams.Ji tiesiog pristatysite pati i teismo kanceliarijos sekretorjata. O toliau lauksite saukimo i teisma ir tiek.
    Vyras dayvaus teisme,ar ne, ar kokiais argumentais teisinsis, jus jau maziausiai turetu domint. Toliau jau nuo jo nieks nepriklausys.Tik nurodykite tikslu vyro adresa,kad negaletu paneigti,jog jokio saukimo negavo.teismas siuncia registruota saukima.jei gyvena keliais adresais,teisma informuokite,visas buvimo vietas.jei teisme nedalyvaus,sprendima priims ir uz jo akiu,jam paciam i nenauda. Ir psio!

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    Tai kazkur po 250 manau ir priteis,nes vis delto jam irgi reikia gyventi ir uz viska moketi.

    Jolka123

  8. 1

    tai iseina kad vienam vaikui priklauso apie 450lt?nes tevas vaiku pasake kad mokes po 250lt kiekvienam nes ir jam reikia anstoliam skolas grazint.

    ndg

  9. 1

    Na cia jau teismas spres.O prasyti galit kiek norit.

    Jolka123

  10. 1

    Dviem vaikam?Maziausiai 600lt.

    grirute