• 8ats.

    Nenoras myletis po gimdymo

    Praejo trys menesiai po gimdymo,bet as vis nejauciu jokio noro suarteti...patinka,kai vyras,priglaudzia,apkabina,pabuciuoja,uzmiegam daznai apsikabine...bet apie nieka daugiau net nenoriu pagalvoti.Nezinau,ar tai problema jau,ar reikia,kad praeitu daugiau laiko? Kazkokia vidine baime ir tiek..,kompleksai del pakitusio kuno,ta rutina.Net nezinau isties kame esme :(.kaip jums mamytes buvo,gal ka patartumete? gal kokiu vitaminu pagert,ar arbata kokia,kad nora sukeltu :).Vyras nerimsta,bet gan kantrus dar.

    geguziukasSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man irgi pirmus menesius tas pat buvo.Bet turejau bedu su siulemis,tai skaudejo.
    O dabar,kai jau viskas sugijo,ir mylejimasis malonesnis nei pries nestuma,ir nerisi daugiau;)
    buk kantri.Gerai,kad toki gera vyra turi;)

    rimrem

  2. 2

    na as nesimylejau tol kol neau bet kai viskas susitvarke tai nebuvo kad nenoreciau,pasikonsultuok su seimos gyd del visa ko.

    Daluze

  3. 1

    nenoro nebuvo,bet viskas kitaip nei pries nestuma

    ruta26

  4. 1

    Hormonų audros, rūpesčiai dėl mažylio, nemiga, nuovargis..Nesistebiu

    Jorkaile

  5. 1

    kazi ar labai daug norinciu atsirastu.

    juratele

  6. 1

    manau visom taip buna ne is taves pirmos tai girdziu... bet viskas p raeis savaime

    ervijota

  7. 1

    man po mergaites buvo visus metus, taip:(((( gerai kad supratinga vyra turiu:))))) o po sunelio tik tuos pora men kai negalima, o paskui viskas susitvarke:))))))) man daktare sake, kad yra normalu, po gimdimo nenoreti suarte su vyru, ir kad netgi iki 1metu viskas tvarkosi,moters viduje, turi hormonai susitvarkyti, todel tai ir yra:(( bet kiekvienai moteriai skirtingai, todel ir tau taip yra:)nepergyvenk:)) viskas susitvarkys:)) sakau is patirties:)))))

    ievutek

  8. 1

    Papraščiausiai praėjo per mažai laiko ir nesi dar tam pasirengusi. Ateis laikas ir viskas stos į savas vėžias, o gal ir geresnes :) Džiaukis, kad supratingą vyrelį turi.. Žiūrėk, kad baimės jausmas neužsitęstų per ilgai..

    Jurgusia