Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Kiek pamenu, visais laikais sunku mokytis buvo. Ar sie ar anie laikai, visvien tos pacios formules, cheminiai elementai ar datos..
    Priklauso nuo zmogaus, vieni yra imlus, kitiems siek tiek laiko reikia.

    Imbiere

  3. 2

    manau kaip kuriam vaikuj,kuris asumanesnis,greitesnis .jam lengviau mokytis,o kaikurie letesni ar tingesni vaikai jiems sunkiau :)

    vyras

  4. 2

    kai mokaisi, visad sunku :D

    axsta

  5. 1

    Drauges sunus mokesi cia ir norvegijoj.Tai sake,kad norvegijoj lengviau mokintis.Nors jam reiko ismokt norvegu kalba.

    grirute

  6. 1

    manau tobulėja pasaulis tai ir mokslo krūvis didėja ,kad vaikai sugebėtų prisivyti besivystantį pasaulį

    safyra

  7. 1

    galvoju kad lengviau nei senais laikais, seniau jokiu testu nebuvo, o dabar norint atsakyt i klausima pateikia galimus atsakymus, tai zinoma kad lengva ir daug idomiau, daugiau iliustruotos medziagos, kompiuteriai, o senais laikais baisiai neidomi metodika buvo, retas mokytojas sugebedavo idomiai destyti, tik gaila , kad ir dabar seni mokytojai like, kurie neidomus, dirba ne is pasaukimo, o todel kad gera alga ir daug laisvo laiko. O sunkumas priklauso nuo mokytojo , jei mokytojas mokes sudominti,isaiskinti, tai ir bus legva

    vinipukas

  8. 1

    manau sunku, isvis mano nuomone nesamones vyksta toj mokykloj, tvarkos nera..

    Mamaaa1987

  9. 1

    Viskas nuo vaiko imlumo ir noro priklauso,o dar reik ir turet ir gelezine valia,uzsispirima issiugdzius,jei nori geru rezultatu. O mokytis nera paprasta.Visiem yra taip,kad vieni dalykai lengvai suprantami,o su kitais reikia padirbeti. Ne viskas vienodai lengva.

    Anonimas

  10. 1