• 9ats.

    gal susiduret su tokia problema?

    Praejus po gimdymo mazdaug 2 men,prasidejo menesines,Truko normaliai 4 dienas.Po ju apsilankiau pas gydytoja,apziurejo ir patare saugotis kontraceptinemis tabletemis.Prasidejus kitoms menesinems,kaip ir reikia pirmaja diena isgeriau tablete,ir tas nelemtas kraujavimas jau 2 sav.tesiasi,Kaip manot ar taip turi buti ar kazkas negerai.Zinau,kad mazdaug 3 men,gali teplioti,bet man tikrai ne tepliojimas.Ruosiuosi pas gydytoja,bet vis kas sumaiso arba nera kur lelkos palikt.

    jurraaSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    dabar informaciniam lapely perskaiciau,kad gali buti isskyru ar kraujo,bet koks tas kraujo kiekis yra normalu,neaisku,Ryt gyd dirba po pietu,tai nubegsiu.Per galva juk neduos :)

    jurraa

  2. 2

    Kai anksciau geriau,tai buvo tas tepimas,bet dabar kaip normalios menesines.Ryt reiks bandyt pas gydytoja nubegt,gal priims be eiles.

    jurraa

  3. 2

    na man butent dabar irgi taip yra jau antra savaite kaip vis pasorodo kraujo. na bet man tai nedaug, kaiip sakoma tik teplioja. taigi gal geriau del sventos ramyes nueik pas gydytoja. bet manau viskas cia getrai, ir viskas del to kad pirma menesi geri KT.

    Anonimas

  4. 1

    as tuos pacius vartojau pries gimdyma ir viskas buvo geraimo dabar gal ir tikrai dar po gimdymo valosi

    jurraa

  5. 1

    As tai nepasakyciau, kad normalu menesines, kurios tesiasi 2 savaites. Jei cia normalu, kad valosi negyvi kraujo kuneliai, tai kontraceptines nepasakyciau, kad gerai naudoti, jei del kontraceptiniu mirsta kraujo kuneliai.

    Erika_P

  6. 1

    teisingai ,saunuole,pasirodysi gydytojai ir paciai bus ramiau

    Aureluze

  7. 1

    man taip nebuvo,bet tau siulyciau tikrai geriau nueiti pas gydytoja,arba pasiskambink -pasikonsultuok,nes gal cia ir normalu,o gal labai blogai.Bus paciai ramiau ,kai zinosi kas is tikro yra

    Aureluze

  8. 0

    man taip buvo butent kaip paskui supratau nuo kontraceptiku AZALIA kuriuos skyre gydytojas. isvien kraujavau bet kai jau truko kantrybe ismeciau kontraceptikus ir aigesi visos bedos su kraujavimais :))

    Anonimas

  9. 0

    na as esu naudojusi ir labai ilgai bet ne del saugojimosi o del cisto, man toks pat variantas buvo man daktare pasake kad tai tieko tokio tiesiog turi issivalyti organizmas nuo nereikalingu ir negyvu kraujo kuneliu.

    LinabeiKristinute