• 9ats.

    Krutines skausmas:(

    Sveikos mamytes ir busimos.. negaliu kaip skauda krutine daugiau is sonu prie pazastu, pries menesines visada jauciu skausma bet kad man iki ju dar lb toli.. o kadangi planuojam leliuka tai sakau gal jau uzkibo:)))) na bet dariausi tesa pries kelias dienas tai rode neigiama, manau kad per anksti as is to smalsumo pasidariau.. gal kam ir buvo tokie skausmai? jei ne nestumas tada kas galetu buti?

    agnute88Bandymas pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man irgi cia labiau panasu i sukilusius limfmazgius. Pasitikrinkit. Echoskopu patikrina krutis ir aplinka jas, nebijokit- zinosit kas yra.

    Linute39

  2. 3

    Man skaudėjo irgi vos pastojus. Praėjo maždaug kelių savaičių bėgyje. Testui gal ir kiek anksti, aš irgi dariausi pastoviai, bet teigiamą parodė jau kai nėštumas buvo 6 sav. nors ryškios tada buvo abi juostelės :)

    Ievu

  3. 2

    kai tik pstojau ir per nestuma skaudejo ir man.

    Robertele

  4. 2

    Tik per nestuma taip skaudejo,galvojau menesines pareina,bet klydau,o ir per menesines visa krutine skauda ir silpnai,o nesciai maude,skausmas zymiai stipresnis.Buvau ir limfmazgiu uzdegimu ir t.t. prisigalvojus,bet testas parode teigiama,o akusere veliau 7sav nestuma :) pabandyk palaukt ir pasidaryk veliau testa.

    Gyvaciuke

  5. 1

    gal ir uzkibo , kantrybes :)
    man tik jautresne buvo kaip pastojau

    Mazute

  6. 1

    tik testas pasakys man kartais skauda nors iki men yra kokia 20dienu dar likia

    Anonimas

  7. 1

    man buvo nezmoniskas skausmas :) ir i toleta kas 5min laksciau ir dar lakstau :)
    negaliu net lemenuko nesiot. siulyciua ir tau nusipirkti ta sportini :) kas nespaustu.
    man ir dare daug tyrimu, gulejau ligonineje ir nepastebejo o buvau nesce du menesius

    Anonimas

  8. 1

    buvo ir man toks baisus skausmas užėjes, net pas gydytojus lankiausi, nusiuntė mane pas momologą krūtis išsitirti, tas apžiūrėjo, sako gal jūs laukiatės, sakau kad ne, išrašė man kažkokių hemeopatinių vaistukų, o pasirodė kad tikrai jau laukiausi, nors įtarimas jau man buvo kad esu nėščia

    auvilė

  9. 0

    Tai jau nesukantrumu lauksiu kol darysiusiuos sekanti testa:) o jus ir varydavo i tuoleta? nes mane tai kas puse valanods varo i tuoleta..

    agnute88