• 10ats.

    Ar sergant pusles uzdegimu visad turetu skaudet kai slapinies?Ar nebutinai?

    Skauda pusle, taciau kaip slapinuos skausmas nepaumeja, o skausmas laikos jau antra diena. Toks jausmas, lyg pusle butu issiputus. Niekad anksciau tokiu dalyku nebuvo. O pas daktare tik uz dvieju dienu, gal ka patarsit?

    AdriMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    oj baisi cia ta problema :)aciu dievuj kolkas antri metai neatsiranka kai pagimdziau dingo ,as tai gerdavasu pastoveej brukniu arabata baisi bjaurybe bet veiksminga

    jasulaitiene

  2. 1
  3. 1
  4. 1

    Na man tai kaskartą skaudėdavo

    safyra

  5. 1

    as kai maza buvau, tai eidavau i wc kas valanda ar dar dazniau, tai mama sakydavo, kad persalau pusle, bet man neskaudedavo niekada :)

    shirsyte

  6. 1

    Yra vaistazoliu arbatos, vaistinej nusipirk, man geriausia karvelio arbata, labai padeda, kai man buvo stiprus uzdegimas tai slapintis kancia buvo, degino, baisu, o dabar jei slap.pusle sustreikuoja nera tokio skausmo kai ir slapinies, kaip minejai lyg butu issipute ten.

    Anonimas

  7. 1

    nebutinai, pradzioj skauda kol neissigydai.

    Mamaaa1987

  8. 1

    o ta arbata tik vaistinei buna ar ir pardotuvei galima nusipirkti?

    Man pirma kart taip, net nesupratau aks cia darosi, kol internete simptomu nepaieskojau, siaubas kaip nemalonu ;/

    Adri

  9. 1

    man ir daznai taip buna, gerk spanguoliu arbata arba brugniu lapu arbata tikrai padeda. gali dar nusipirkti spanguoliu sulciu.

    agnute88

  10. 0

    na tos arbateles manau ir parduotuvese gali rasti jos vadinasi "Svencioniu Vaistazoles", jei nerasi tada ziurek vaistineje...jau kad nemalonu tai tikrai mane ir ji kankina...:( gali dar nusipirkti spanguoliu vitaminu pagerti zinok irgi labai gerai.

    agnute88