• 4ats.

    pasidalinkit patirtim del dvieju vaikiuku ir lovyciu...

    Mano maziui sausi bus 2metukai ir mazdaug tuo pat metu turesim antra leliuka.Dabar pirmasis miega loveleje,nezinau kaip reiks daryt kai bus du,kazkaip dar vienos lovytes nesinori statyt,galvoju gal dviaukste pirkt,vietos susitaupo, bet baisu kad ir vyresni kai bus galvos nenusisuktu,gal iskart pirkt kokia kusete. Pirmasis beveik metus miegojo su manim, nes maitinau tai daznai bent nuo puses nakties likdavo pas mane. Dabar vyrui juokais sakau as miegosiu su antru tu su pirmu vaikeliu. Kaip jus daret,ar darytumet, gal ka patarsit?

    gitaniux1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Tarp mano vyresniųjų berniukų 2,5 m. skirtumas. Šiek tiek senokai jau buvo tokie maži, tai kiek prisimenu, dviaukštę lovytę pirkom gal kai vyresniajam buvo kokie 3 m. Iš pradžių miegojo lovos pirmame aukšte, o mažiukas lovytėje. Dviaukštę lovą naudojom labai ilgai, gal kai vyresniajam buvo apie 12 m., tik tada pirkom jiems dvi atskiras lovas. Šiaip nė karto nuo jos nei nukritę buvo, nei kokios bėdos nutikę. Todėl dėl saugumo tai negaliu nieko pasakyti. O ir patikdavo jiems karstytis. Kartais pasikeisdavo "aukštais":)) Manau, kad reikėtų patiems pagalvoti, nes vėliau vis tiek reikės dviaukštę lovą pakeisti.

    elegancija

  2. 1

    as tai manau ,kad geriau gal butu lovyte-maniezas,nes kai vaikai miega tada manieza istiesi,antra lovyte neuzims daug vietos.Hauck manieza pigiai pardavineja Kaune uz 100lt ,pabandyk pasiskambint 867351964,mes norejom pirkt savaitgaly,bet jie buvo isvaziave i soda ,o mums butinai reikejo nes vaziavom i Nida,tai mes pirkom kita.Gal dar nebus pardave

    Aureluze

  3. 0

    Kdangi mes turime nuosavą namą ir vietos per akis, tai vyresnėlis miega atskirame kambaryje ir savo lovoje, o mažylė miega su mumis aišku savo lovytėje, bet ateičiai planuojam pirkti ir dukrytei atskirą lovą :)

    ernesta3

  4. 0

    tarp mano vaiku skirtumas 2 metai . Tai irgi sukom galva del lovytes. Norejom pirkti dvieju aukstu, bet viresnis pasake, kad jam nepatinka ir toj lovoj nemiegos :( Tai nupirkom tokia masinos formos, pats issirinko. Dal kai laukiausi antro vaikleio pradejau ji pratinti prie naujos lovos. Lyg ir gerai buvo ir miegojo, tik nakti kelis kartus vis mane kviesdavo. O kai gime antras, tai lakstyti jau nebetutrejau jegu, nes reikejo ir maziu maitinti ir pas viresni eiti, tai sau miego neliko. Tai dabar taip ir miegam, vyras su vienu, as su kitu. Kai abu dar paaugs palnuoju nupirkti dvieju aukstu lova ir abu perkelti i viena kambary, o kol kas yra kaip yra :(

    mamyčiukas