Atsakymai

  1. 2

    daviau skiestas puse ant puse su virintu vandeniu,pirkau nuo 4men sultis gerber arba hipp,pradejom nuo arbatinio saukstelio,rekomendavo gydytoja nuo 3,5 menesiu

    ruta26

  2. 2

    4 mėnesiu sulčių dar negėrėm, tik arbatas ir virinta vandenį,o sulčių gal paragavom apie 6-7 mėn.tai buvo skiestos obuoliu sultys,morku sultys.

    nežiniukė

  3. 1

    na pirkau kudikiams skirtus is tu stiklainiuku,tai buvo parasytas amzius nuo kada galima

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    nedaviau, tik pienukas ir vandenukas, jis ir arbatos negere. Gal nuo 6men labiau pratinau, pirkau skirtas kudikiams pagal amziu-persiku, slyvu, bananu.

    vinipukas

  6. 1

    Sulčių 4 mėnesių nedaviau, gėrė tik mp iki 6 mėnesių. Kol kas iš vis nesu jų davusi, nors vaikeliui jau daugiau nei 1 metai, geria mp ir vandenį.

    Lauryytte

  7. 1

    4 menesiu sulciu dar negerem, tik arbatas ir virinta vandeni. Sulciu pirma karta paragavom tik 8-9 menesiu, bet iki siol ju nelabai geriam.

    Isnykstanti

  8. 1

    as 4 menesiu dar nedaviau, tik arbata ir vandeni. sulciu isvis velai paragavo manoji, gal tik kokiu 8 menesiu tetis pareidamas po darbu parnese vaikui specialiu kudikisku sultciu. is pradziu net negere, nepatiko o paskui aisku mielai isgerdavo kai jau priprato :) yra specialios pirkti nuo 4 menesiu. bet ar tikrai reikia ju vaikui nezinau...

    arcita