Atsakymai

  1. 6

    Nežinau, ar kiek veikia tos arbatos. Bet pvz., dažnai vakare valgom Milupos košeles "Ramaus miego", bet jokio ar bent mažiausio poveikio nepasebėjau. Jeigu nori dūkti, tai ir košės nepadeda:)) Manau su arbatomis tas pats.

    elegancija

  2. 4

    Duodavau vaikui Hipp arbatėlės ''Ramaus miegelio'',bet jokio poveikio nejutau,arbata,kaip arbata,manau ji mažina troškulį ir tiek,nes nemanau,kad nuo mažo šaukštelio būtų koks poveikis;-)

    debesėlis

  3. 3

    As daviau zoleliu Hipp arbata, ten pankoliai, anyziai ir ramuneles kurios ramintu :) pute pilvuka ir po mazai miegodavo tai, kad nereiketu 2 arbatu duoti daviau 1na :) na o pasikeitimo tai nepastebejau, nors as trumpai daviau, gyd. sake geriau neduoti.

    Erika_P

  4. 3

    duodavau Hipp "Ramaus miego". Nejutau, kad padedavo. Tiesiog kartais budavo neramesni, po to tas neramumas savaime praeidavo.

    jurc

  5. 2

    Aš taip pat nejutau to ramaus miego, arbata kaip arbata :)

    ernesta3

  6. 2

    Aš duodavau įvairių arbatėlių,bet ypatingo poveikio irgi kažkaip nepastebėjau.Dabar mums kadangi jau beveik metai,galima duoti medaus.Tai tikrai padeda tiesiog koks šaukštelis medaus su 200ml vandens.Vakare kokia valanda prieš miegą duodu-skaniai išgeria ir tikrai pradėjo lengviau užmigt,gal kiek ramiau ir miega.

    Vilmiene

  7. 2

    mano mazoji buna rami kai isiduksta, manau tikrai arbatos nedaro itakos tokios vaiko mieguciui, manau kad reklama siokia tokia :) galbut silta arbatele kokia ji bebutu padeda vaikuciui ramiau uzmigt...

    katikee

  8. 1

    As duodu Dr.P.karvelio arbata "Neurokar"Ji is arbatzoliu,vaikas noriai geria ir ramiai miega

    ruta26

  9. 1

    na as dar neduodu bet girdejau kad padeda

    ervijota

  10. 1

    Bandziau savo maziukui duoti Hipp arbatos "Ramaus miego",bet negeria...Matyt, neskani jam :)

    Kristute1011