• 7ats.

    kodel kudikis nakti sunkiai paima kruti?

    kudikiui beveik menuo, diena kruti paima iskarto, o nakti paskutiniom dienom sunkiai. toks irzlus ir matau, kad alkanas, bet sunkiai kol ja normaliai paima. ar kam taip buvo? kodel taip gali buti?

    Greta777Žindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Niekas nepasakys kodel . Bet gali buti,kad vaikas atsisakys kruties. Taip buvo su maniskiu. Tai nusitraukdavau pienuka ir duodavau is buteliuko valgyti.

    Linute39

  2. 1

    O duodat nors kiek iš buteliuko? Gal pamatė, kad ten lengviau ir naktį mieguistas krūties iš vis nebeima.
    O jei tik krūtim maitinat, tai gal diegliukai kamuoja, maniškė irgi, kai skauda, nevalgo, tada padarom mankštelė ir viskas praeina ir godžiai pavalgom tada

    Ganešas

  3. 1

    Miela Greta,
    Jūsų žinutėje per mažai informacijos, kad galėčiau pasakyti konkrečiau. Tačiau pati dažniausioji priežastis – kūdikio raminimas ir ypač užmigdymas su čiulptuku. Tada mieguistas kūdikis gali painiotis. Be to, pripratęs prie čiulptuko, kūdikis gali nebemokėti gerai priglusti prie krūties net ir dieną:
    http://www.zindyk.lt/?p=321

    Kazimieras_Vitkauskas

  4. 1

    Nes greičiausiai pilvelio bėdos yra: skauda. buvau pastebįjus,kai tik naktį imdavo krūtį, taip jis vis stenėdavo, muistydavosi ir t.t.. Iskart virškinimas įsijungdavo naktinio žindymo metu,kas vaikučiui keldavo turbūt nemalonius pojūčius, su laiku,praėjo visa tai

    Pabuciuok

  5. 1

    o man buvo taip: vaikas pavalgudavo ir budavo labai piktas, galvojau nepavalgo, tai traukdavau piena ziureti kiek istraukiu ir kiek suvalgo, deje jam maza dar misinuka duodam, o va problema ta jog nebeima kruties. ir manau, kad nebeims, o dar tik 2 men bus.

    tikmama

  6. 0

    o is buteliuko tik pora kart esu davus arbatytes.

    Greta777

  7. 0

    vaikelis irzlus ir kai glaudziu kruti prie jo jis placiai prasiziojes greitai sukioja galvyte bandydamas apciuopti bet taip darydamas neapciuopia kruties. tada pradeda verkti, nuraminu, vel glaudziu kruti ir vel tas pats, is kelinto karto tik apciuopia..

    Greta777