• 2ats.

    Ar yra kuri mamyte pasitaisiusi regejima lazeriu? Kiek kainavo, koks jusu regejimas buvo? Ar esate patenkintos?

    As nesioju akinius nuo 4 klases, didelis vargas, jau pavargau nuo ju...Gydytoja sake, kad man galima padaryt operacija, tik reikia stebeti kuri laika regejima, ar jis nekinta...

    AnonimasSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As dariausi operacija lazeriu pries 6metus- esu labai patenkinta..regejimas buvo lb prastas- nesiojau kontaktinius lesius -6.5 abieju akiu....tai jau kita ryta po operacijos kai atsikeliau- pasijutau kaip sapne, tikras stebuklas- praregejau tikraja to zodzio prasme :))tada kai dariausi- kaina buvo 4,5 tukst...emiau paskola tam- bet tikrai vertejo :))mano svajone issipilde su kaupu...po abieju nestumu ir gimdymu gal siek tiek paprastejo regejimas, bet akiniu ar kontaktiniu lesiu nereikia nesiot:))
    sekmuzes tau :)

    raimoskyte

  2. 2

    As galvoju pasidaryti lazerine regejimo korekcija. Buvau pas daktara konsultacijoje. Tai korekcija galima atlikti ne anksciau kaip 1.5 metai po gimdymo. Cia vilniaus sugiharoje - grozio terapijos ir chirurgijos klinika. Pas mane viena akis -2.75 o kita -2,5 atrodo. Tai sake jog kainuotu 3000 - 3.500lt. Nematomumas nera labai didelis, tai korekcija butu sekminga ir efektyvi.

    kvapni_feja