Atsakymai

  1. 2

    niekas nepadejo, nors ir vyras sale buvo vistiek taip pat skaudejo:))

    Esta

  2. 2

    Neraminau savęs, mintys tik sukosi, kad daugiau nenorėčiau gimdyti ir kada greičiau tas "košmaras" baigsis. Dabar, po metų, jau tie įspūdžiai kažkiek pasimiršo, bet puikiai žinau, kad buvo jau kosmosas, nes labai greitai atsivėrinėjo kaklelis.

    Apela

  3. 2

    o as nerekiau :) nemanau, kad nuo to butu buve geriau :)

    shirsyte

  4. 1

    Nieko nedariau pakentejau ir viskas

    Ermita

  5. 1

    kentejau ir tiek .man buvo geriau vaikscioti nei guleti tai kiek leido galimybes vaiksciojau.

    ausra1234

  6. 1

    As kartodavau per saremius,kvepuok,kvepuok.O jie netrukdavo jug labai ilgai,dar vaiksciojau saremiu metu,o ligoninej sunkiausi saremiai buvo.

    grirute

  7. 1

    man nebuvo tokiu minciu raminti save,viena mintis sukosi galvoje greiciau viskas baigtusi, o kai jau visiskai "suriete"mane tie saremiai,atsimenu atsigulus dievo saukiausi:))))))dabar aisku juokinga prisiminus,bet tada visai ne juokinga buvo, net vyras issigandes buvo:DDDDD

    iirina

  8. 1
  9. 1

    Man vyras padejo, visaip tryne nugara, o ir kamuolys buvo geris, kai saremiai prasidedavo ir jei stovedavau tai stengdavausi ant jo paspirokliuot, buvo zymiai legviau. Siaip nevarziau saves,gal kam atrodziau nenormali, bet reiskiau emocijas zodziais, kai jau saremiai atrode nebepakeliami. Ir akusere sake saukt jei man bus nuo to legviau :D dabar kai prisimenu kartais net susigestu.. :D

    motomane

  10. 1

    niekaip, vaiksciojau, kentejau, kai nebepajegiau kentet, tada siek tiek pagulejau. o siaip vaiksciojau, ir kvepavau kaip reikejo, bent jau taip stengiausi :)

    shirsyte