• 23ats.

    Dazna mamyte nustemba kai pasigiriu, kad labai lengvai pagimdziau, sako na nors viena tokia, o kaip jus apibudintumet savo gimdyma, sunku buvo ar lengva, gal kuri mamyte nebesiryztu gimdyti daugiau patyrusi gimdymo "dziaugsma"?

    Nesakau, kad man neskaudejo, bet jei ir kiti gimdymai tokie butu mano, tai gimdyciau ir gimdyciau:D

    AnonimasGimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pirmo gymdimo metu,jei ne gyd.pagalba tai nei manes,nei vaikelio jau nebebutu po saule.Patyriau klinikine mirti, dare CP, (antras ir trecias 'reples' vel komplikacijos,nors abu gimd.buvo naturalus.O ketvirtas vel CP. Isvada: jei butau naturaliste,ir vyciausi mados sauksma,pasirinkus gymdima namuose, finalas butu labai liudnas. (geriausiu atveju du vaikus galimai tureciau suluosintus,gimdymo traumomis),o dvieju netekus visai.Nors visi vaikuciai gime sveikut sveikuteliai,operatyvios gyd. pagalba,bunant tinkamu metu, saugiausioje vietoje ,tai ligonineje.

    Anonimas

  2. 2

    vidutiniskas, para prasikankinau su saremiais, nors gimdymas lengvai ir greitai praejo

    Mamaaa1987

  3. 2

    gal ir atrode, kad sunku buvo, kad skaudejo, bet dar irgi gimdyciau ir gimdyciau.. turi skaudet, kaip bus be skausmo.. nieko gero nebuna be skausmo.

    shirsyte

  4. 2

    sunkus,gimdymas pasibaiges cezariu:(.aisku viskas pasimirsta ir po keliu metu(6m).vel is naujo tapau mama deje vel viskas baigesi pjuviu bet sysyk buvo lengviau ne taip ilgai teko kentet skausmus.

    ausra1234

  5. 1

    Gimdymas buvo daug sunkesnis nei tikėjausi, antrą kartą per šitą pragarą neisiu. Praėjo 3m, bet nuomonė nepasikeitė.

    bum

  6. 1

    as kaip prisimenu gimdima,tai siurpuliukai per kuna nueina:-)pas mane labai sunkus buvo.nes vaikas 4.900 gimdziau pati be jokiu nuskausminamuoju ir tt...saremiai tesesi beveik 12h,o pagimdziau per 43minutes

    ABMamyte

  7. 1

    kai gimdziau pirmaja, tai buvo labai skausmingi saremiai, ir paskui labai ilgai negalejau atsigauti. O antraja saremu isvis nejauciau, tik aparatas rode, kad dabar saremiai. ir pats gimdimas greit ir neskausmingas

    Katia

  8. 1

    Mano abu gimdymai buvo man lengvi,na su pirmu uztruko ilgiau,nes tik nubegus vandenims isvaziavau i ligonine ir mane pagulde i gimdykla,o uz sienos atveze dar viena gimdyve kuri visa nakti sauke ,tai daktarai paryciais sako na pagimdys ta reksniuke o tada jau jus,as pasigimdziau pirma. O su antru gimdymu viskas vyko greiciau prasidejo saremiai kurie kartojos labai daznai tai nuvykau ir iskarto gimdziau tai as per visa gimdyma dar sugebejau ir sneketi,po visko daktare sako:jei visos gimdyves butu tokios kaip jus musu galvos sprogtu jus per visa gimdyma tik kalbejote ir is kur pas jus tiek jegu.
    Tai galiu sakyti kad gimdyti galiu ir vel.

    Ermita

  9. 1

    Man buvo laaabai sunku, buvo ne taip, kaip turejo but. Iki siol pamirst negaliu. Su antru leliuku rinksiuos CP.

    Vita_321

  10. 1

    Pagimdziau tai lengvai, ta prasme isstumiau ir greit, ir lengvai, bet va tas procesas iki.... Ilgai ir sunkiai atsidarinejo kaklelis. tai nuo saremiu pradzios prasikankinau para laiko. daug vemiau.

    reda83