• 16ats.

    kas egzistuoja po gyvenimo?

    kas buvome pries si gyvenima? ar musu sielos keliauja, ar tai nera tik vienas gyvenimas, mes kazkur dingstame po mirties ar isikunijame i kina kuna? kuo jus tikite?

    Greta777Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Manau gimstame kitame kune :) as tikiu pomirtiniu gyvenimu :)
    man kazakda drauge sake jog anam gyvenime buvau tarakonas :D

    Robertele

  2. 3

    labai jau mandras atsakymas:D neturiu laiko gilintis, atrodo, kad butum cia kazkokia vipine, ir tavo nuomones visi lauktu issizioje. teisingai sako, kad jeigu neturi laiko tai ir nerasyk . o ar bijai mirties ar ne, cia neklause.
    o as manau, kad kai ateina laikas, tai irgi atgimstam kudikeliu , tik aisku neatsimenam savo praeities.

    Anonimas

  3. 3

    as manau, kad gimstame is naujo, ir vel pradedm gyvenima kitoki :) su kita seima... bet kaip bijau mirties tai siubas ;( negera cia klausima uzdavei :D

    shirsyte

  4. 2

    Tu visiskai teisi per sapnus daug ka galima suzinoti.
    O bijoti mirties, tai visiskai normalu. Dauguma mes bijome tos mirties anksciau ar veliau atsiras ta baime, tik istreniravus prota pilnai atsiranda bebaimiskumas.

    O siaip kai mirsta artimieji geriau labai jau baisiai neraudoti, nes ju siela kencia tada, jie pasilieka ir negali iseiti tol kol jus labai pergyvenat, nes yra sujungtas su jusu kancia, tai rysys. ( aisku sunku, pati nesu to patyrusi, ka reiskia kai mirsta artimas zmogus)

    Geriau nesukt galvos kas buvom praeitam gyvenime, o stengtis tureti geresni kita gyvenima...tobuleti. Siam gyvenime, kaip ir kituose mes turim plesti samone, tureti suvokima ir teisingai gyventi.

    Mes labai daug susikuriam patys rupesciu...iliuziju, taip atsiranda visos tos depresijos, pykciai, nebemokam gyvent, paziurekit i mazus vaikus, kaip jie elgiasi, jie nesugadinti zmogaus ego, jie zaidzia, isdykauja ir neprisikuria kazkokiu problemu, jie - didieji musu mokytojai !


    Siaip jei ar noresis padiskutuot visada galit parasyt man laiska :)

    aellita

  5. 2

    Aellita, skaiciau ir dar noreciau skaityti, tai ka parasei...
    Nes norisi zinoti, isigilinti daugiau...
    Aisku as manau, sunku mums kalbeti, nes tikrai yra tik vienetai, kurie zino kuo buvo praeitame gyvenime ir tie yra apdovanoti tokia zinojimo jega... kurios kitiems reiketu dazniausiai tik pavydeti...
    As tikiu, kad pavyzdziui per sapnus, dezevu ar pan... mes galim nusikelti i tai kuo gal but buvome anksciau.. Nes kartais man atrodo, kad as pati matau/regiu savo buvusius gyvenimus nuotrupom, mazais blyksniais.. Bet tuo paciu ir labai bijau mirties,, ne vien savo, o labiau gal savo artimuju...

    Anonimas

  6. 2

    Musu uzsnudus samone negali atsakyti kas mes buvom praeitam gyvenime. Kaip krikscionybe teigia yra rojus ir pragaras,,,kitos religijos naudoja kitokius zodzius, tai ji yra,, as ja pavadinciau lygmenim, dimensijom. Nuo mazens studijuoju mirties samrata ir is praktikos nemazai zinau kas vyksta po mirties... o ten ohoho musu dimensijoj yra pilna uzstrigusiu sielu, dazniausiai jos buna piktos ir agresyvios, po mirtiesviskas pasimato. Kokioj dimensijoj nusigausi ar zemesnei ar aukstesnei cia jau priklauso nuo Tavo nugyvento gyvenimo... tiksliau nuo minciu jei turesi bent kokiu neigiamu emociju (pykcio, liudesio ir pan.) is karto krisi i zemas vibracijas...jei busi bebaimis nepriekaistingas ir nebusi savo ego vergas tau ten bus taip gera kad nesinores kur kitur but.
    Mes turim septynis kunus, kurios kiekviena reikia priziuret tinkamai ir neterst jo savo netikru "AS"

    svarbu is pasamones ismest nereikalingas emocijas, o tai labai sunku, nes mirimo procesas yra labai sudetingas. Kai zmogus mirsta, visa savo gyvenima pamato per sekunde, visos neigiamos emocijos is pasamones atsiranda taip pat, kokio lygio vibracijas patiri, kiek laiko keliauji pro tuneli, tavo busena labai susijus kur papulsi. O poto jau teks reinkarnuotis rinktis kita kuna, bet ji gausi pagal savo atitinkama nuopelna, laimei jei gausi zmogaus kuna, nes tai vienintelis kunas kuris suteikia galimybe dvasiskai augti !!!
    Na zodziu nenoriu labai plestis, nes mirties procesas labai ilgas ir sudetingas jei kam idomu galesiu papasakot...

    aellita

  7. 1

    O aš tikiu į Dievą pomirtinį gyvenimą rojų ir pragarą bei skaistyklą. Mirties bijoti nereikia ,nes mirusieji patiria dangišką malonę jei būna to nusipelnę, nors žinau,kad mirties bijoti nederėtų, bet dabar kai ką tik sukūriau šeimą ir turiu vos 4 mėnesiukų dukrytę baimė atsirado :)

    safyra

  8. 1

    vajatau kaip kaip cia piktai :D tiki arba netiki, kam cia tas "nesiukslinu proto bereikalingom mintim"... tai jau taip iseina, kad pas mane prote siukslynas? o dar, netikiu i roju ir pragara.. kiekvienas tikime i tai ka norime tiketi ir nelabai teisinga stenktis pripirsti savo tikejima ar sumenkinti mano tikejima. gerai, pasisaket kuo tikite ir as ta gerbiu, bet su tuo "nesiukslinu proto...", tai jauciuos lyg negerbtu mano tikejimo.

    Greta777

  9. 1

    As nesiukslinu proto bereikalingom mintim,kas butu ar nebutu,ar bus..Yra daug idomesniu uzsiemimu,ir reikia dziaugtis visakuom sia akimirka,kaip yra.Vistiek atsakymo nerasi,o tik bereikaalingai gruzinsies i tai,kas neturi prasmes.Po taves kas bus nesuzinosi,kaipir kas buvo iki taves.Isskirus nebent isgyventa patirti asmeniskai,arba isklausyta pasnekovo.O pasnekovo kalbos irgi ne visada tiesa paiso.

    Anonimas

  10. 1

    Kaip suprasti dingstame kazkur?Pagal visas religijas keliausim arba i pragara arba i roju.Koks dar persikunijymas?Jeigu tai butu tiesa,tai aplinkui mus vaikscioja vien numire zmones,bet kito kune.Baisu ir pagalvot butu.
    As tikiu pomirtiniu gyvenimu ir tikrai nebijau mirti.:)

    laiminga1993