• 10ats.

    Sakykite,kiek ml. duodate per diena kudikiui?

    Manajam trys men.,maitinu misinuku,tad kartais duodu arbateles,tik pergyvenu kiek jo reiketu duoti per diena.Nes mazylis tai kiek jam duosi,tiek ir geria.Nezinau,bet gal turi buti kazkokia leistina norma.Ant arbatos pakuotes nera uzrasyta.Su gydytoja nesikonsultavau.Patarkit mamytes.

    geguziukasMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as pasidarydavau arbateles 50ml bet ji vistiek neisgerdavo.

    deimantina

  2. 2

    manajam 1 menuo, duodu pankolio arbateles, tai isgeria kazkur 20-30ml kelis kartus per diena, kadangi ji nera labai skani.kai buvo vos savaites laiko daktare sake, kad per diena gali isgerti kazkur 20-30ml.vandenuko, kai jau didesnis kiekis dideja. kiek mazius tavo isgeria ir kiek kartu duodi atsisgerti?ir dar ka pastebejau, kad manasis geria tik tada kai yra alkanas, kai sotus yra tai neikisi nei arbatos nei vandens. tai gal ir tu duodi, kai vaikiukas nori valgyti ir todel geria besaiko.

    Benikiux

  3. 2

    2-4 men. kudikis suvalgo per para 1/6 kuno svorio (800-1000ml). Arbatos gyd. man is vis nepatare duoti, sake pienas ar misinukas yra geriau. Jei pucia pilvuka nei bent sake galima duoti, bet vis tiek nedaug. Nors man atrodo, kad siek tiek arbatos nepakenktu. As esu davusi keleta dienu ant vakaro, kad ramesnis butu po 50ml.

    Erika_P

  4. 1

    Per dieną gal apie puodelį ir išgeria. Nemėgėjai arbatėlių..

    Jorkaile

  5. 1

    na maniske is buteliuko valgo tik karta dienoj kai as mokykloj tai suvalgo 120ml 4menesiuku baveik esam

    ervijota

  6. 1

    mano tokio amziaus isgerdavo nedaug, o dabar tai geria tiek kiek nori, bet 250ml per diena teiveikia, plius dar misinukai

    erika1984

  7. 1

    Maniskis tokio amziaus isgerdavo mazai arbateliu, gal tik kokiu 20-30 ml, o maitinau irgi misinuku ir siek tiek savo pienuko issunkdavau.

    Agne

  8. 1

    AS TAI DARAU 100GML IR PER DU KARTUS JIS ISGERIA.DAKTARE SAKE REIKIA DUOTI DU KARTUS

    LINOS

  9. 1

    250 ml per diena, bet maniskiui jau 2 metukai.

    Gabriele

  10. 1

    Ups,turejau omeny kiek arbateles ml duoti :)

    geguziukas