• 17ats.

    Nestumo metu paryskejo strazdaneles, kaip jas pasviesinti??

    man begalo padaugejo strazdaneliu ir jos labai ryskios, su kuo galima butu jas pasviesinti?? o gal jos paryskejo, kad as laukiuosi???patarkite mamytes ..

    deimantinaFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    vaistinej yr akremuku specialiai balinti strazdanelems..

    juliete

  2. 6

    as ju nenoriu panaikinti :) noreciau kad butu jos sviesesnes kaip ir buvo anksciau .gal zinote koki krema kuris sviesina oda??

    deimantina

  3. 5

    nu nepasakyciau kad grazu ryskios ir kaip daug yra strazdaneliu :( anksciau taip nebuvo buvo labai mazai ir neryzkios :)

    deimantina

  4. 5

    erika .dekui pameginsiu kaip surasiu toki nusipirkti.nes nemaciau cia londone tokio kremo :(

    deimantina

  5. 3
  6. 2

    O kam šviesinti, jos pačios vėliau nublanks..

    Jorkaile

  7. 2

    pasiteirauk vaistineje.

    daina

  8. 2

    Nėštumo metu dažniausiai nėščioms atsiranda pigmentinių dėmių,buvo ir man nėštumo metu atsiradusios,dabar jų nebeliko.Kiek žinau reikia saugotis nuo saulės,tepti kremą,kuris apsaugo nuo saulės UV...

    debesėlis

  9. 2

    niekada net negalvojau sviesintis savo strazdaneliu, nes man jos nemaiso, turiu ant veido ir ranku, baisiai ryskios nera tai ir netrukdo:) mylek save tokia kokia esi:)

    erika1984

  10. 2

    Manau, kad tau jos tamsėjo būtent dėl to kad laukiesi, nes būna, kad nėštumo metu atsiranda pigmentinių dėmių ar kažkas pan. Va ir man nėštumo metu, tai veido oda buvo labai gražiai įdegusi, nors esu labai baltaveidė ir niekada taip neįdegdavo veidas. Todėl gal nereikėtų labai dėl to stresuoti. Po gimdymo turėtų praeiti.

    trejetukas