Atsakymai

  1. 4

    Aš savo vardo dieną ne per seniausiai atradau tik:))) Bet labai nesureikšminu. Praktiškai tik sesuo pasveikina, arba kitų pati pasiprašau sveikinimo:))))) Manau vardadieniai labiau švenčiami tų, kurie yra gerai žinomi - Jonas, Petras, Ona, Rasa, Juozas ir pan., na kurie jau tradicijas turi. O dėl kitų - arba visai nėra vardadienio, arba bent keli per metus būna, tai sunku ir žinoti, kurią dieną sveikinti. Nors pati pasveikinu ir savo vyrą, ir abu berniukus su vardadieniais. Kai netyčią užmatau kalendoriuje tos dienos vardadienius, tai pasveikinu sms'ais tuos, kuriuos tokiu vardu pažįstu. O pvz., mano dukrytės vardadienio ir nebus, nes vardas yra šiek tiek pakeistas iš to, kuris turi vardadienį:)))

    elegancija

  2. 4

    Tai kodėl taip niuriai gyveni kristale? Seniau buvo madingiau švęsti vardadienius,nei gimtadienius.

    Deimax

  3. 3

    Per metus mano vardo dienų yra kažkur 4-5 kartai,oi kiek balių būtų jei juos švęsčiau;-)O šiaip tėvai yra pasirinkę vieną mano vardo dieną ir visuomet tada pasveikina;-)

    debesėlis

  4. 3

    As savo nesvenciu ir net nezinau,kada tas mano vardadienis.Taciau seimoje svenciame populiariu vardu dienas(Jonas,Alina,Marija).

    vilem

  5. 3

    Nuodemin o koks tavo tikras vardas,kažkur turių vardų knygą,parašyčiau ką jis reiškia.

    Deimax

  6. 3

    ne nesvenciam, as net nezinau dorai kada mano yra vardadienis :p

    Milana69

  7. 3

    O su savo vyru,kai mažius miega per savo vardadienį po taurę vyno išgerti... KIEK MES TAME GYVENIME TURIME PROGŲ,kad dviese pasedėtį pokol tie vaikai auga.

    Deimax

  8. 2

    Nešvenčiu. Nes metuose yra keli vardadieniai, jei pradėčiau švęsti visas šventes tai ubagais išeitume :)))

    Irma

  9. 2

    simet nesvenciau.tai tai svenciu,nes kas nors pasveikina.

    gintarep

  10. 2

    As tai nesvenciu savo. Ten tokie kaip Jonu ar panasiai kitu daugiau populeresniu vardu tai kazkaip cvenciama, o taip tai eiline diena. O dar kaip tas vardadienis 3-4 kartus per metus tai zinok kada tikrasis.

    kristulele