Atsakymai

  1. 4

    po kol kas nera dar labai ka mums ir svest ,as savus mokslus pabaigiau (ateity dar kur nors gal stosiu) vaikutis dat tik uz 6metu kulniuos i mokykla, na tik lieka vyras studentas :) kazkaip nesvenciam ,bet gera mintis ta proga reiks sampaniuka traukt is baro ,kad sekmingas kursas butu vyrui :)

    Milana69

  2. 3

    taip švenčiame, tą dieną einame su vaikas į kiną.

    Deimax

  3. 2

    Nuo pat pirmos klasės kažkaip tą dieną pažymėdavom - eidavom suvalgyti picos, pasivaikščiodavom po Akropolį ir paieškodavom kokių nors atrakcijų ir pan. Dar paskui ir namie švęsdavom, nes kartais atvažiuodavo krikšto tėvai (nebūtinai abiejų sūnų) su mažom dovanėlėm:)) Vėliau, kai jau tapo daugiau savarankiškesni, gal nuo kokios 6 klasės, kai jau nenorėjo, kad lydėčiau į mokyklą, tada po visos šventės eidavo su draugais "į miestą", t. y. picos, į kiną ar šiaip pasivaikščioti po miestą. Manau kad ir šiais metais su vyresniaisiais bendrai jau šios dienos neminėsim. Po gerų 6 metų vėl bus nauji "rugsėjai":):):)

    elegancija

  4. 2

    Na mes kazkaip nezymim jos. Kai studente buvau, eidavom i koki rengini. O dabar nelabai. Mat musu maziukas gimes rugpjucio 30. Tai kita svente-gimtadienis - svarbesnis.

    jurc

  5. 2

    Na vaikiukui bus dar tik 4men, tai dar ilgai neis jis i mokykla :) man bus pirma tik rugsejo 1, kai as neisiu i mokykla :))) as pati rugsejo 1 svesdavau :) eidavom i kavine ar siaip su draugai pas kurio nors budavome, su tevais :) kai paaugau i sokius visada eidavau :) linksma buna, kai pati mokslu metu pradzia :)

    Erika_P

  6. 2

    Su sunumi nueiname i kavine, jis siaubingai megsta pica su suriu :)

    Ewelina

  7. 1

    einame į kavinę, užsisakome valgyti ir deserto, dar namuose torto nuperku. Bet kai dukra paaugo tai su draugėm švenčia, tik torto nuperku ta proga.

    iinnggaa

  8. 1

    na nelabai pas mus kas svencia jas...

    ervijota

  9. 1

    Pas mus dar nera kam eiti i mokykla, musiskis dar visai mazas. O kai pati buvau maza, tai rugsejo pirmoji buvo mums maza svente. I mokykla eidavom papuosti, su gelytemis, o po ceremoniju tevai visada mane su broliu nusivesdavo i ledaine, bariuka, kina ir t.t. arba namie padarydavo vaises su tortu ir vaikisku sampaniuku. Manau, kad ir as savo vaikuciai panasias sventes darysiu.

    Agne

  10. 1

    musu mergina praitais metais ejo i pirma klase:)), tai tikrai mum ir jai buvo svarbi ir didele svente, juk tik viena karta gyvenime, buna pirma klase, jau ne darzelis, o mokykla:) musu draugai surenge, jai sventinius pietus, vaikiskas sampaniukas:)), krisksto mama buvo grizus is uzsienio, atejo su dovanele, nuejo paziureti i moykla, sventes paziureti, jai buvo labai svarbu:)) manau prisimins visa gyvenima, kaip grazia svente, linksma diena su draugais:))) nes as pati prisimenu, kaip mama kanors paruosdavo, skanaus, ar eidavom papramogauti.manau ir seis metais rugsejo 1-maja, kanors sugalvosim, kad ta diena butu sventiska:)))

    ievutek