• 24ats.

    Kuri is siuolaikiniu vaiku "darymu" budu yra jums etiskai labiausiai nepriimtina?

    Man tai labiausiai nepriimtina kiausinelio donoryste, manau kad jaunos merginos, daznai studentes susizavi tais 20 000Lt ir net nepagalvoja ka daro, gi jos parduoda dali saves ir tas naujai sukurtas zmogutis augs net nezinodamas kad turi tos moters genus.

    villllijaNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as netersiu.. oi tikrai netersiu.. as pasakiau savo nuomone. ar cia klause kaip kazkam geriau butu ir ka patartumet? ar kuri is budu mums nepriimtina? as ir atsakiau.

    shirsyte

  2. 4

    as galiu pasakyti koks yra man priimtinas , nes tik vienas man yra ir atrodo, kad teisingiausias tai moters ir vyro fitimiti :) kai myli vienas kita :)

    shirsyte

  3. 3

    Lengva tau kalbeti, kai pati (aciu Dievui) tokiu problemu neturi... Neterskim autores temos.

    AgnesDarija

  4. 3
  5. 2
  6. 2
  7. 2

    o kai tu niekada nepasijungi tai tu visada geriete ir nepikta :D jeigu anonimiskai rasyciau ir pas mane piktu komentaru nebutu.. bet nematau reikalo, jeigu turi kazka pasakyt tai sakyk rodydama kas esi, ojeigu nesugebi tai is viso nerasyk. labai jau drasios nepasijunge rasyt,o jau kai pasijungi tada geriete, visu drauge ir viska zinanti.. o vaika glostau ir myluoju, nesijaudink, tu tik saves ziurek.

    shirsyte

  8. 2

    na man normaliausias kad naturaliai kaip vyksta gamtoje.

    Anonimas

  9. 2

    pritariu Arcitai, gi biblijoje sakoma kad jeigu vyras ar moteris negali pradet vaiko vadinasi ju seimoje buvo nuodeme t.y. mama, mociute sunaikino pradeta gyvybe ir ta nuodeme sita seima gali ispirkt tik uzaugindama naslaiti..

    Anonimas

  10. 2

    as tik uz naturalu vaiku gaminimo buda. jei negali turet vaiku vadinasi del tam tikru priezasciu - gamta zino ka daro. ir tikrai pilni vaiku namai, galima padaryti labai gera darba ir uzauginti puiku zmogu is to vaikucio, kuri paliko teveliai globos namuose...

    arcita