• 11ats.

Atsakymai

  1. 3

    jei istatymai nesikeis, tai kol gausi uz pirma manau negausi uz antra vaika. Mamos kurios augina dvynukus gauna tik vienas dekretines, ne dvejas. Kai pasibaigs pirmo vaiko dekretines tikriausiai reikes tvarkytis kitas. Na nezinau tiksliai kaip cia yra. Geriausiai nueiti ir pasiklausti sodroje, ten tiksliai pasakys. Istatymai kiek skaiciau nesikeis iki 2010 liepos kazkelintos dienos. Dabartinems mamoms ir busimos gaus taip kaip iki siol.

    Erika_P

  2. 2

    as ir galvoju kad i sodra reiks nueit pasiteiraut.dekui visom uz atsakymus.

    masiniuke

  3. 2

    skaiciuos is tu paciu kur gaudavai uz vaika, ir dekretines gausi viska, tik kad jau nuo liepos sumazins tai tiek kiek uz pirmaji gaudavai tiek nebegausi nes skaiciuos man atrodo uz tuos metus kur gauni po 85procentus ir dalis is tu kur po 100 procentu, vienu zodziu gausi maziau nei gaudavai su pirmuoju.

    erika1984

  4. 2

    Mes nieko tikslaus nepatarsime, siulyciau paskambinti i Sodra arba parasyti jiems emaila su klausimu, tai po keliu dienu labai issamu atsakyma parasys.

    Agne

  5. 2

    Labai greitai tie įstaymai keičiasi, kas minutę, šiurpas jau įma :(

    ernesta3

  6. 2

    na dabar kai valdzia neturi pinigu , tai sunku pasakyt. Jie istatymus gali pakeist nors ir sia minute.

    Erika

  7. 1
  8. 1

    skambinti tik i Sodra,nes kas buvo vakar,tikrai nebutinai bus rytoj.viskas kas 5 min. keiciasi.nespeji istatymu skaityti, o dar juos reikia suprasti....

    gintarep

  9. 1

    man irgi aktuali si tema...:)

    Pearl

  10. 1

    Nesutinku su Erika_P, nes jei yra dvynukai, tai ir dekretines dvejas gauna mama.

    Indruke