Atsakymai

  1. 2

    bet sirdute tai plaka,juk ir daktaras butu sakes kad vaikui kas negerai.gal tiesiog ramesnis jusu kudikelis.bet judesius tai jauciat?

    ausra1234

  2. 1

    o kiek laiko jus laukiates mano visada judedavo

    Anonimas

  3. 1

    tai juk buvot pas gydytoja. gydytoja jeigu nieko nepasake tai reiskai nieko blogo nera, o jeigu jums kazkas neramu tai is karto ir klaskite gydytojos ir jums viska pasakis :)

    shirsyte

  4. 1

    zinoma kad verta nerimauti - neaisku pas kokia gydytoja lankaisi, kad tau nepaaiskina, nenuramina, ir tt, ar pati neklausai ir neklausineji? nueik pas kita gydytoja, jei turi galimybes, rinkis privacia, auksto lygio klinika.

    Anonimas

  5. 1

    na cia gal gydytojos beda, kad nemoka pateikti mamai info ir vercia nerimauti. Pritariu, kad reiketu pasitarti su kita gydytoja, kad paciai butu ramiau. Nes is savo patirties galiu pasakyti, kai man dare echo ir paklausiau, ar vaikas juda, gydytoja pasake, kad jis miega. Tai supratau, kad nejuda, bet tai yra normalu.

    Anonimas

  6. 1

    Tai pas kokius jus ten gydytojus einat,jeigu nieko neklausinejat? Jeigu butu kas blogai,manau neslieptu nuo jusu,o pasakytu.

    Jolka123

  7. 1

    Tai matyt viskas tvarkoje, sirdele juk plaka - juk daktare mato viska...jei neramu, tai bandykit eiti privaciai echo pasidaryti, pries eidama juodo sokolado suvalgyte, turetu judeti - ir siaip kai privaciai eini daugiau tau ka gali papsakoti, tik reikia jau paciai imtis iniciatyvos ir iskvosti daktare tai kas pacia labai neramina...

    Lulu

  8. 0

    jeigu gydytoja nerimauja bet nieko pasakyti negali reikalaukyte kad pasikviestu kokia kolegia, arba dar geriau skyriaus vedeja. mes pacios turime pasirupinti vaikiuku, o ne laukti kol kas atsitiks. be to kol jus nerimaujate vaikas gauna dideli stresa. o tai ateityje atsilieps jo sveikatai. Jeigu esate vilniete ai vaziokyte i gimdimo namu kolsultacini skyriu, ten mokoma 43 lt, bet jei vaziuosite ryte prasykyte pas Kornelija Maciuliene, ji tai juska kaip reikalas pasakys,

    LikaAch

  9. 0

    Nu jo visokiu daktaru buna, is kuriu zodzio neistrauksi, paziuri, susiraso o tipo mamai zinoti neireikia. Jei taip neramu nueikite privaciai, uz mokamus pinigelius jie jums viska pasakys. Bus ramiau.
    Tai gal vel miegojo?
    Bet jums nesenai dare echo, kodel taip daznai daro?

    Anonimas

  10. 0