• 14ats.

    6men kudikio naktinis miegas

    kaip tik naktis taip kosmaras...iki3nakties miega gerai,o poto prasideda maratonas...soskiuka pakramto ir spjauna jei neidedu verkslena,ir taip kas 10min,arba pries kelias dinas per miegus vis ant pilvo apsivesrt megindavo raitydavosi taip irgi issibudindavo ir pries pora dienu puikiai ismoko vartytis,db per miegus atsisest pati bando nesuprantu...dantenytes patine laukiam dantuku nes dar nei vieno neturim bet kogero dar labai greit nesulauksim,nesuprantu tokio blogo miego priezasties,ar cia ji intesyviai mokosi kazka naujo ir net nakti miegot ramiai negali,plius dantukai nervuoja ar kame saknys...pas gydytoja kita savaite bet norejau paklausti gal kas susiduret su panasia situacija?

    rasa1990MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    dantukai dygsta,uz tai ir nervuojasi,tepkit dantenas su dentinox geliu

    ruta26

  2. 3

    Dygsta dantukai, todel tokia ir nerami, kai prasikals vel turetu susitvarkyt miegutis...

    estrella181

  3. 2

    oi mums 1m 1men va lygiai taip pat miega kaip ir jusiske. Gal pora kart nuo gimimo yra pamiegojes nakti be prabudimo. O siaip tie dantys ziauriai vargina. Mes siuo metu 4 is kart dantis auginam, nei diena nei nakti nemiega, kazkoks kosmaras.

    Anonimas

  4. 2

    Kamistad padedavo, o mes Dar turejo tokias granules kur istirpindavai vandeniuke ir sugirdydavai vaikui per 10 min apsiramindavo. Tai buvo hemopatines ramuneliu granules .

    wiktoriuke

  5. 1

    Manau, kad dantukai. Mes tokiu atveju patebdavom su dentinox geliu, pačiučiuodavom, kol užmigdavo, ir tada pamiegodavo kokias 3-4 val.

    Lauryytte

  6. 1

    Greičiausiai dantukai bus, bet gali gal jai pilveli skaudeti ?nepastebejote?

    Star_blue

  7. 1

    bandykit Viburcol žvakutę nakčiai įdėti,gerai išvėdinkit kambarį,išmaudykit,maniškiui irgi 6 mėn, dantys jau 4 išlindę, o miega vistiek tragiškai, tai bandom su vyru visokiu būdus, bet niekas nepadeda:(

    Anonimas

  8. 1

    Greiciausiai dantukai bus kalti del nemiegelio periodo. Mums dantenos "patino" mazdaug 3cia menesi, o pirmas dantis islindo tik 6 menesiu. Isbandykit "Dentinox" arba "Kamistad" vaikams, kad pelengvintumete dantuku dygima.

    Isnykstanti

  9. 1

    o gal kuri zinot veiksmingesni tepaliuka nei dentinox?nes tepam juo ir nelabai jai ten ka padeda sakyciau

    rasa1990

  10. 1

    na visiems skirtingai dyksta mum iki 1metuku isdygo visi. o dabar mum 1metukai 8menesiai pradejo kruminiai dygti

    meiliuciuke