• 21ats.

    Mamytės,ar jūs atrodote taip kaip jauciatės ir atvirkšciai?

    Ką noriu pasakyti. Mano vaikai kartais pasako,kad aš atrodau jaunesnė,negu pagal metus pvz:man 37 - o atrodau 30m. Bet kai kartais būnų pavargusi,pikta - tai sako,kad atrodau ant savo metų.
    Kartais pati jaučiuos,kad vyresnė nei esu. Kaip jūs kartais jaučiatės?

    DeimaxKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Taip gertruda,aš nepaminėjau,kad irgi su vaikais žaidžiu kvadratą,badmintoną,ratuką kartais prabėgame ir t.t,bet ir trikštą tą jaunatviška energija iš manęs,kad ir pavargusi po darbo,vaikai džiaugiasi kad jų mama su jeis žaidžia,bei skiria nemažai laiko.:)

    Deimax

  2. 4

    Pagal amžių jaučiuosi labai jauna,atrodo metai bėga ,o aš tokia pati,kaip anksčiau;-))))Mus su sese skiria 12 metų,bet žmones mus maišo,kai pasakau,koks tarp mūsų skirtumas tai labai nustemba,tai reiškia atrodau jaunesnė nei esu;-)

    debesėlis

  3. 4

    Saunuoliai Tavo vaikai, kad palaiko mama. Man irgi 37, bet maniskiai tai nuolat kartoja, kad as sena. Nors stengiuosi daryt viska sujeis ir sportuoju, aktyviai dalyvauju visose isvykose, nors miegojimas palapinese, pasivazinejimai atrakcijonu parkuose, suolis is parasiuto toli grazu man neteikia malonumo, bet stengiuosi buti "jauna" mama, deja, matyt vidini pojuti sunku nuo vaiku nuslept..

    gertruda

  4. 3

    :) dažniausiai, kai jaučiuosi labai prastai, ar dėl nemiego, ar dėl dar kokių kitų priežaščių, ar nebūna, man vis atrodo, kad ir atrodau taip pat klaikiai. bet tai draugai tvirtina, kad viskas mano galvoje ir kad jei nepasisakyčiau, kad bjauriai jaučiuosi, tai niekas net ir nepastebėtų iš išvaizdos. na ką - tokiu dalyku norėtųsi tikėti :))

    Lolita

  5. 3

    man visasda duodavo maziau metu nei yra, ir visada nustebdavo, kai pasakydavau tikra amziu:))ir parduotuvei visada prasydavo pazymejimu, kad tikrai esu pilnamete:))ir po pirmos dukrytes dar labiau pajaunejau, nors ir taip buvau jaunute.o dabar atrodau pagal savo amziu, visi pasako tiek kiek yra.tik kartais man atrodo, kad man visd ar maziau nei yra:)))kia paklausia kiek metu, net pagalvoju, ir visai netiek norisi sakyti, nes atrodo, kad tiek tikrai man nera:)), o istikruju jau yra:((.bet svarbu , kad as jauciuosi, gerai, ir kiti neduoda daugiau negu yra:)))

    ievutek

  6. 3

    pazistu viena moteri, kuriai 55m, bet atrodo kaip 30m. Kada suzinojau tikra amziu vos neatsisedau. Labai noreciau taip atrodyti. Bet sveikai gyventi ne visi sugeba. Geras vaistas miegas, bet kiek mes miegame? as labai mazai.

    vinipukas

  7. 3

    jo as tai kaip atrodau taip ir jauciuosi,

    Milana69

  8. 3

    as jauciuosi taip,kaip atrodau. jei kalbant apie metus. tai dauguma mane laiko jaunesne ir nustemba, kai pasakau,kiek man metu, nors ju nera daug.

    vykute

  9. 2

    Aš jaučiuosi amžinas vaikas. Bet, pasirodo, mano anyta, kuriai 65 m, jaučiasi taip pat :)

    marcipana

  10. 2

    as jauciuos geriau nei atrodau... = (

    ervijota