• 6ats.

    Dėl paskolos mokėjimo į Ūkio banką

    Sveikos, norėjau pasiteirauti, turiu paskolą Ūkio banke tai kaip bus, kur man dabar mokėti ir ar iš viso reikės mokėti paskolą? Jeigu taip iš karto kyla klausimas kodėl mes jiems turim sumokėti pinigus ,o jie žmonėms nieko neatiduoda nei algų, nei invalidumų neišmoka , nei pensijų ..

    safyraKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    turim ir mes daikta paeme ukio banko lizingu, bet ir mums saskaita nepasikeite o sms nurode kad moket i ta pacia saskaita

    ausra1234

  2. 3

    o geras, aciu . nes mes tikrai gavom sms zinute su nurodymu , kad vistiek reikes sumoketi , tik i kita saskaita. taciau labai nesidomejom, nes i prieki daug sumokeje . va cia tai naujiena :) gal ir mus norejo apgauti kazkas :D

    shirsyte

  3. 3

    "2013 m. vasario 12 d. Lietuvos bankui laikinai sustabdžius AB Ūkio banko veiklą, užtikriname, jog ši situacija neturi įtakos UAB Ūkio banko lizingas veiklai. Ūkio banko lizingas tęsia savo darbą ir turi visas galimybes dirbti savarankiškai bei sklandžiai"

    "DĖMESIO, BŪKITE BUDRŪS! Esame informuoti, kad pasitaiko sukčiavimo atvejų, kuomet Ūkio banko lizingo atstovais prisistatę sukčiai skambina mūsų klientams ir prašo įmokas mokėti į fiktyvias sąskaitas. Prašome būti atsargiais ir įmokas pagal vartojimo kredito, išperkamosios nuomos ir mokėjimo kortelių su kredito limitu sutartis mokėti tik į aukščiau išvardintas Ūkio banko lizingo sąskaitas."
    http://www.ubl.lt/?id=33&nid=258

    Jolka123

  4. 3

    As irgi turiu pasiemusi daigta ukio banko lizingu, bet niekas man nepranese nei apie nauja saskaita nei apie pakitusi mokejima ... dabar moket butu man kovo men, tai irgi nezinau kur reikes kreitpis :) ir dar tokia ne maza sumele liko :/

    SantaSantute

  5. 3

    Keista,nes mes irgi turim daikta pasieme ir mokam i ukio lizinga,bet niekas nepasikeite pas mus,nei i saskaita kita reikia moketi,nei ka,kaip mokejom praeita menesi,taip uzmokejom ir si ir jokiu nesklandumu.

    Jolka123

  6. 2

    mes turim lizingu pasieme daikta ukio banko lizingu, tai is karto atsiunte zinute i telefona, kad keiciasi ukio banko saskaita i kuria reikes moketi pinigus, ir kad butinai reikes moketi. www.ubl.lt mums pranese kad cia turi buti pranesta saskaita :) o kaip del vartojimo kredito tai nezinau, bet gal irgi ten reikes ziureti info.
    o , kad atiduoti tai tikrai reikes :) jie tik negrazina zmonems, bet manau, kad su laiku tikrai grazins :)

    shirsyte