• 8ats.

    kaip rengiate siuo metu savo kudiki pasivaiksciojimams i lauka?

    kaip tokiu oru rengiate savo kudiki pasivaiksciojimams lauke? mums tai 6savaites, bijau, kad neprirengciau per daug, kad nesukaistu, bet, kad ir nebutu per mazai jog nesusaltu.. :)

    Greta7771-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    bodis ilgom rankovem, giedriukai, kelnytes plonos, golfukas, megztukas, kojinytes, vilnones kojinytes ir kombinezonas nestoras.

    shirsyte

  2. 1

    smelinukas, ilgom rankovem ir kojom bodziukas, kombinezonas, kepuryte pirstinytes ir viskas:) i lopsi su plonu pleduku apkloju ir buna siltut siltutele:)
    beja kepure pasarine nes su ziemine prakaituodavo, nes ant kombinezono kapisonas yra isvis dar vejo negauna tai pilnai uztenka pavasarines aisku neplonytes ir ne skyletos o biski storesne nei vasarine :)

    tuojmama

  3. 1

    Smėlinukas ilgom rankovėm, šliaužtinukai, švarkelis - megztinukas, tapukai, pirštinės, dvi kepurės ir šltas kombinezonas, tada vokelis šiltas ir vėžimėlis

    Ganešas

  4. 1

    Bodžiuką ilgom rankovėm, maikutę ilgom rankovėm, džemperiuką, pėdkelnes, kelnes, kombinezoną, žieminius batus, šaliką ir kepurę. Kartais pleduku užkloju dar, nes vaikas jau sportinuke miega.
    Kai buvo poros mėnesių prieš metus, tai rengdavau bodžiuką, marškinėlius, šliaužtinukus, kepurytę, vilnones kojines, pustorį kombinezoną, užklodavau pleduku ir veždavau bet tada aikutis lopšyje gulėdavo ir miegodavo.

    Lauryytte

  5. 1

    bodukas ilgom rankovėm,pedkelnės,golfa,liemene,vilnonės kojinės,kombinzonas,žieminiai batai,kepetė,šalikas

    nežiniukė

  6. 1

    maikute,su ilgom rankovytem,giedros,kelnes ,megztukas vilnonies kojines paskui batukai pirstynytes kombinzonas,plona kepuryte ir silta kepuryte ir i silta adijala isuku ir ir i vokeli o paskui i vazimeli:)

    godute

  7. 1

    Ilgom rankovem bodukas, pedkelnes, megztukas, kelnes su avies vilna, striuke su avies vilnos pamusalu, kepure, salikas, vilnones pirstines ir zieminiai batai. Pas mus prie juros daznai pucia saltas vejas,tad dar pleduku apkloju...

    Amorsita

  8. 0

    ilgom rankovem bodis, pedkelnes, megstinukas dzinciukai, striuke, kepure batai, pirstines, salikas

    Star_blue