• 8ats.

    gyvenu UK kita menesi mamos gimtadienis planuoju siusti atvirute ir dadeti anukelio nuotraukyciu? o jai dar y deciau pinigeliu keleta svaru ar nieko baisaus ? gal kas siuntete?

    meiliuciukeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tuos pinigėlius manau geriau įmesti į internetinę banko sąskaitą :)

    safyra

  2. 1

    as esu irgi is UK keleta kartu siusdama laiska idejusi po kelis svaru banknotus,visi laiskai atejo,nors nebuvo registruoti

    sandritute

  3. 1

    jei lietuvoje siunciant nuotraukas ir negauna nes turbut pagalvoja kad pinigai ir dinksta viskas , teisingai sakot kad geriausia pirkt dovanas is internetiniu parduotuviu dar patogiau pristatys i namus iskart :)

    lover19

  4. 1

    Geriau siuntinyje pinigeliu nesiust,o padaryt pavedima pastu,arba tiesiog elektronine bankininkyste pervesti i mamaos saskaita.Na o nuotraukytes,zinoma labai grazu jei siusite,bet siuskite tik registruotu laisku. Tai bus saugiausia.Pastaruoju metu ,is tiesu labai nemazai nusiskundimu,kad is UK, paprasti siuntiniai nedakeliauja,arba juose jau truksta ko nors. :(

    Anonimas

  5. 1

    Esu siuntusi daugybe kartu pinigus voke is Norvegijos i Lietuva,i Anglija.Esu gavusi pinigu voke is Austrijos,Prancuzijos is Amerikos ne karta.Visuomet pasiekdavo adresata.Tik vokas turedavo atrodyti naturaliai,ne per storas ir turejo buti gerai uzklijuotas.Nesiusdavau pinigu didelemis sumomis.Geriau daugiau voku su mazesnemis sumomis. Jei zadi deti atvirute ,nuotrauku,siusk geriau dviem vokais.

    vilem

  6. 1

    Tikrai negaus, siunciau 2 kartus su nuotraukom, viena karta gavo atplesta ir vel uzklijuota, bet tik nuotraukas, antra karta is vis laisko negavo. Siunciau is UK. Geriau pervesk i saskaiata, bet tikrai nedek i laiska, gaila pinigeliu.

    Anonimas

  7. 1

    siunciau pries menesi is JAV dovanele 2 metu mergaitei- buvo 3 sukneles, treninguciai, kelnaiciu pakuote ir negavo. Siuntinys atskrido i vilniu o veliau jau panevezyje kazkuriame punkte kazkur pasidejo, siunciau neregistruotu nes tada kaina didesne negu paciu daiktu. Na sakoma vistiek jau dovana ta prasme isleisti pinigai tad nera ko bedavot, bet norejosi kad dovana atitektu butent tam vaikui kuriam siunciau, o ne kazkokios tai pastininkes anukei... pinigu tai nerizikuociau, na nebent registruotum, bet ir vel laiskas gali nueit suplesytas (man yra taip buve su registruotu laisku) nuejo bet sudraskytas, jame buvo dokumentai, jie nepasimete, bet kodel suplesyti voka tad irgi buvo mintis kad gal buvo pinigu ieskota?

    Anonimas

  8. 1

    As dazniausiai uzsakau dovanas is lietuvoje esanciu internetiniu parduotuviu is facebooka ar dar kokiu nors, dazniausiai kokkiu papuosalus ar kvepalus ir siunciu giminaiciu adresu taip ir pigiau ir man kazkaip geriau :)

    Anonimas