• 4ats.

    tik prasideda ovuliacija,iskart seka stiprus skausmas pilvo apacioje

    sveikos,mes su vyru planuojam jau greitai 3 metai leliuka,pradejom lankytis pas gydytojus,zodziu ginekologe sake reiki sake ziureti,sekti,besekant jau koki puse metu ivyksta keistas reiskinys,jau galiu uzsimerkusi pasakyti kada ivyko ovuliacija ir kada baigesi,nes jai prasidejus kaip tycia visad suduria lb stiprus skausmas pilvo apacioje,toks jausmas kad kas truko,gal kam ir jums buna taip? gal cia kokia nepastojimo priezastis?

    murzeNesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As taip pat siuo metu intensyviai planuoju pastoti. Taip pat zinau, kada vyksta man ovuliacija be jokiu pagalbiniu priemoniu. Ovuliacijos metu jauciu stipru tempima pilve, nugaroj ir net sonuose. Jauciuosi kaip didziausias ligonis. Ovuliacija skausmingesne jauciu nei menstruacinius skausmus. Buvau pas ginekologe. Ji tik sypsojosi ir liepe dziaugtis, kad jauciu ovuliacija. Kad nereikia pinigu metyti i bala testams, tyrimams ir pns. Zinau jau pati, kada susieiti su vyru.
    Per toki ovuliacijos skausma net negaliu pagalvoti apie jokia sueiti, o vaiku norisi.. Gydytoja leodo isgerti tablete nuo skausmo pirmaja diena, kai jauciu skausma.. Ta skausma jauciu apie 3-4 diena.

    Anonimas

  2. 0

    asmeniskai as tai vos paeinu kkokias tris dienas, o skausmas tai visa dubeni lydi jau nekalbant apie sona....katastrofa ta ovuliacija, dazniausiai be nuskausminamu neapseinu..o lelius stenkites darzti iki to didyiausio skausmo;) kol dar neskauda;) visoms sekmes...

    Anonimas

  3. 0

    man per ovuliacija taip pat skauda pilvo apacia, daktare sake, kad nieko cia blogo!!! mes su vyru jau 5 metai bandom susilaukt leliuko, bet... Sekmes ir stiprybes jum!!!

    Laimux

  4. 0

    man kai prasideda ovulc maudzia pilvo apacia,ir bega ryte is nosies kraujas,per viduri ovulc pastebejau visad buna toks skausmas kad atrodo jog kazkas plyso,o jau esant paskutinei dienai ovulc tai pasirodo rusvos isskyros ir vel bega kraujas is nosies. eisiu kovo pab pas savo ginekologe tai paziuresiu ka pasakys,nes man tas plysimo skausmas per ovulc viduri nepatinka,gal tai ir priezastis kad negliu pastoti

    murze