Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Manau ,kad cia ne kokia nuodeme padariau ,kad mene teistum kaip kunigas :DD Visiem pasitaiko,kad apsizioplinam ar kazkas panasaus is klaidu mokomes...

    sauluteee

  3. 2

    Tai kad apsizioplinai, nepranesei laiku kad velinsies, nepasiprasei ,kad susitikima perkeltu i kita diena,nieko nuostabaus kad ismete.Nes,be abejo tik pati kalta.Jei nesi atsakinga net pati pries save,tai nieks uz rankos ir nevedzios.

    Anonimas

  4. 2

    bet tai jie rimtai jkazkokie nemastantys, ar nera kur kreiptis, jus eikit i darbo birzos valdzia, rasykit prasyma ar skunda koki, kas gi sitaip elgiasi, tuo labiau kad jus laukiates ... tos bobos kur ten sedi galetu pacios pamastyt ka jos daryt jei butu jusu vietoje .. baisu :(

    SantaSantute

  5. 2

    tame ir beda ,kad as pavelavau nueiti i darbo birza viena diena tai mane ismete .

    sauluteee

  6. 1

    Tai po puses metu jau pilvukas bus ohoho :) ,jau isivaizduoju kokias issprogusias aki padarys birzos darbuotojai,kai ateis pasiprasyti pastatyt i birza,kad ieskosi darbo. :)), idomu kaip ir koks darbdavys idarbins tuomet,jei bijo priiminet net tokias,kurias itaria kad ruosiasi motinystei,sansai labai menki,net toms,kuriu pilvuku dar nesimato.Reikejo i birza pristatyt pazyma kad laukiates,negaletu ismesti niekaip,o tik butu laikinai sustabde paieska,ir nereiketu moket PSD,ir bet kada panorejus,vel griztumet i birrza. O gal kokius kursus butu pasiule pavaiksciot,tai dar ir stipendija moketu.

    Anonimas

  7. 1

    Tai susiraskit koki darbeli, kol dar galit dirbt ir nereikes moket...

    estrella181

  8. 1

    jei apsizioplinai,tai teks laukti kol praeis pusmetis,o kas menesi teks atseiketi pinigu del psd

    ruta26

  9. 1

    Vestina: neklaidinkit 70 dienu likus iki numatytos gimdimo datos,t.y kai sueis 30 sav. jau bus drausta valstybes lesomis uir uz gimdima moketi nereikes,o iki tol reikes moketi uz tyrimus.

    Jolka123

  10. 1

    man atrodo kad reikes, turit stoti i darbo birza

    vikuteniam