Atsakymai

  1. 2

    paskutiniu metu nenorėjau švesti gimtadienių,bet artimieji vis nustebina :)

    safyra

  2. 1

    Svenciu tu kokiais artimiausiais 7 zmonemis. Priruosiu valgio, isgeriam vyno, padainuojam karaoke :)

    Imbiere

  3. 1

    normalaus gimtadienio net nesu turejusi. o per 20 savo gimtadieni, atlikau stazuote Turkijoje ir ta vakara isveze mane i priimamaji, nes buvau stipriai apsinuodijusi maistu. tai 20 gimtadienis tikriausiai isliks ilgai atmintyje :DD gyvenime nebevalgysiu baklazanu su ryziais..

    samsung1992

  4. 1
  5. 1

    Kazkaip nesvenciu savo gimtadienio. Simboliskai namie suvalgome torta,isgeriame sampano ar vyno, na su vyru i kina nueiname. Bet sveciu nekvieciu ir baliaus nedarau :)

    kvapni_feja

  6. 1

    Stengiuosi slėpti gimtadienį. Tie, kas žino ir nori, gali ateiti pasveikinti, turiu kokį tortą, dar ko nors užkąsti. Nemėgstu švęsti.

    marcipana

  7. 1

    Dazniausiai planai buna gan dideli , norisi didelios sventes bet dar nei karto neisejo gimtadienio atsvesti taip kaip planavau, tai tik seimos rate :)

    Anonimas

  8. 1

    šeimos rate su tėvais ir draugais ,visada būna linksma ir smagu ,visi draugiški ir savi :)

    nežiniukė

  9. 1

    visus iki pastojimo svesdavau labai linksmai, su daug draugu, nuomuodavau patalpas arba kurnors mieste, kartais namuose, bet visad budavo daug triuksmo :)
    Kai laukiausi buvo mano pirmas ramus gimtadienis, kai susirinko tik seima paminejom ir tiek, kai pagimdziau seke gimtadienis toks pat. Dabar kai vaikas paauges si savo ir vyro gimtadienius nusprendem akd jau svesim. O kaip dar nezinau, zinau akd svesim su seima ir draugais :)

    Adri