• 7ats.

    KOJŲ GRYBELIS

    NORĖJAU PAKLAUSTI AR YRA KAM BUVE KOJŲ GYBELIS MAN LABAI NIEŠTI KOJŲ PIRŠTUS AŠ NAUDOJU NUO GRYBELIO KREMA TAI BIŠKĮ SUMAŽĖJES ,BET VISTIEK VISAI NEPRAINA NORĖJAU JŪSŲ PAKLAUSTI JAI KAM YRA BUVE KOJŲ GRYBELIS TAI AR JIS YRA IŠGYDOMAS IR PO KIEK LAIKO JIS PRAEINA AČIŪ UŽ ATSAKYMUS.

    mamytukasSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Kalio permanganato tirpale kojas pamirkykit.

    Imbiere

  2. 1

    siaip nereikia cia jokiu daktaru,nebijok greit praeis,atsimenu vyriui buvo tai tepe kazkokiu klotrimazoliu(neatsimenu kaip rasosi) tai po keliu dienu isnyko su visam

    almita

  3. 1

    as patarciau geriau nueiti pas odos gydytoja.. butu maziau vargo...

    samsung1992

  4. 1

    Mano vyrui buvo , tai daktare israse kazkokiu tableciu ,aisku jos ne pigiai kainuoja , vienoje dezuteje yra viena tablete ,o tokiu dezuciu gal 4 israse,ir ta viena tablete turi isgerti viena kart savaiteje , nu tai mano vyrui per 2 menesius gal praejo. :)

    Spinduliukas

  5. 1

    aisku kad isgydomas,o su kremuku skirtu grybelio gydymui rwikia ilgokai patepti,po vieno ar dvieju kartu tikrai neisnyks

    iirina

  6. 0

    Aš prieš keletą metų taip pat buvau susidūrusi su kojų grybeliu. Šiaip gali išbandyti acto ir jodo mišinuką, nemažai kam padeda, bent kiek girdėjusi esu iš pažįstamų, ir forumuose apie tai daug rašo. Man asmeniškai, natūralios gydymo priemonės nepadėjo, tada draugai rekomendavo keletą gydymo vietų, aš pasirinkau Vilniaus Lazerinės Dermatologijos Centrą. Išsigydžiau galutinai. Ten grybelis gydomas lazeriu, tai man patiko labai tas, kad procedūra truko tik kelias minutes, o svarbiausia nebuvo jokio skausmo (ko aš labiausiai bijau). Na tai vat, jeigu nepadeda natūralios medicinos priemonės, tada rekomenduočiau apsilankyti. Beto, man atrodo, kad jie turi filialą ne tik Vilniuje, bet ir Klaipėdoj bei Druskininkuos. Pasidomėkit, kam aktualu ;) sėkmės besigydant!

    eratse

  7. 0

    Gal zinote, ar koju grybelis gali pareiti prie makties grybelio, ar tai nesusije?

    Elena2