• 14ats.

    jusu nuomone, kas geriau: kontraceptinis pleistras ar spirale?

    aisku priklauso ir nuo kiekvienos organizmo, bet jusu nuomone kokia kas geriau? baisoka del to ir del to del galimu salutiniu poveikiu, bet nepabandziusi nezinosi :)

    Greta777Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na tai skirtinga kontracepcija,, pleistras turi daugiau hormonu. spirale jeigu varine tai man jos veikimas neprrimtinas nes is tikro kiausinelis subrandinamas ir gali but apvaisinamas, tik jis neturi galimybes isistvirtint gimdoje t.y ivyksta persileidimas. As turejau mirena, joje yra silpna doze hormonu tai yra stabdo kiausinelio branda na ir jeigu kiausinelis subrendo ir buvo apvaisintas kaip papildoma apsauga tai ivyksta persileidimas, na kaip nera tinkamos ir siaugios apsaugos tad kiekvienas renkasi pagal isitikinima ir aisku pinigine.

    vejune

  2. 2
  3. 1
  4. 1
  5. 1

    Aš už spiralę. Dabar kaip tik planuoju ją ir dėtis tik laukiu savo dienų, kad galima būtų įdėti.

    Apela

  6. 1

    naudojau pleistrus ko pasekoje issivyste negimdinis nestumas,spirale ketinu detis gimus antram leliukui taip pat vartojau ir kontroceptines tabletes. Isbandziusi KT,pleistra dabar rinkciausi tik spirale,nes nei vienas apsisaugojimo budas neprilipo,ziuresim ateityje kaip bus su spirale:)

    barskute

  7. 1

    pazystama turejo spirale.. sukele jai rimtu bedu, teko net operacija dayti, nes priaugo ji.. kiek is pazystamu isbande ja, nei viena daugiau nenori. gal kiekvienai skirtingai

    samsung1992

  8. 1

    na ir as uz spirale,bet aisku pati gali pabandyti pleistra,jeigu netiks ar nepatiks galesi isideti spirale

    iirina

  9. 1
  10. 1

    Na mano nuomone tai spirale, pazystama turi jei patinka, ir patogu.

    tuojmama