• 6ats.

    labas noriu pasipasakot su ta pacia tema,ka siulot daryt man sodra neuzmokejo vasari men bedarbio pasalpos 650 lt o jau kovo men 5 diena ,nuejau i sodra savo mieste penkt uzklausa dave utenos sodrai kuri moka ,sake paskambins bet nesulaukiu skambucio is ju puses ,paskambinau vel i utenos sodra jie sneka kad specialistai paskambins jei uzklausa dave ,bet man jau reikia pinigu uz ka man moket mokescius,paskambinau savo darbo birzoje kur mane aptarnauja konsultantei ji skambinejo ir i utena bet niekas nesiruosia kelt ragelio :) ji ir negali niekuo padet ir nezino ka daryt ... ?i ka kpreiptis ?

    ramintaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O jums pagal staza priklauso bedarbio pasalpa?Jei taip,tai kreipkites savo birzoje ne pas konsultante,o pas direktoriu ir viskas bus aisku.Nes kartais tos konsultantes ne viska zino

    ruta26

  2. 1

    mano kaimyne irgi ilgai negavo bet vis ejo ir ejo pas sav konsultante,tai kovo 1d.sake jai buvo pervede pinigus

    iirina

  3. 1

    oj kap jie cia meluoja ir suka uodegas... mano mama i birza istojo dar vasario gale o paalpa gaus tik balandzio en pabaigoj, nes ten konsultante pazistama iskart perspejo kad vis isuncia ir siuncia jiem sodra rastus kad veluo, kad mokes tai nuo 10d tai iki 20 tai paskui jau iki menesio galo. esme ta kad skyletoji sora tiesiog neturi pinigu, juk ir pensininkams moka ir mamoms uz vaiku ir tt. tai bedarbiams ir nelieka. o kaip zmogui gyvnti neturint nei darbo ir negaunant priklausancios bedarbio pasalpos?

    arcita

  4. 1

    Laukti tik belieka,va kaip zurnalistai iskreipe vienos mamos skunda
    http://verslas.delfi.lt/verslas/skundziasi-veluojanciomis-bedarbio-pasalpomis.d?id=60808911

    Jolka123

  5. 0

    taip priklauso iki balandzio 24

    raminta

  6. 0

    taip man priklauso iki balandzio 24d o poto ji sumazes 540lt

    raminta