• 10ats.

    labas mamytes turiu toki nesklanduma mano mazyle labai pradejo kandziotis maitinant net nebezinau ka daryti jei 5 men vis galvoju gal jau laikas nutraukti maitinti :/ gal galit ka patarti

    matrioska99VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man irgi kandziodavo, bet pamirso si savo reikala :)

    Mamaaa1987

  2. 2
  3. 2

    Nenutraukit maitinimo. nusitraukinekit su pientraukiu jei labai skauda.

    Robertele

  4. 2

    Maitinimo,tai jokiu budu nenutraukite,tiesiog nusitraukinekite pienuka i buteliuka.Pameginkite maitint per soskyte.Kad butu lengviau nusitraukti,isigykite pientrauki, nes su juo bus kur kas lengviau,nei rankomis dirbti teisingai,kad nepazeist pieno lataku.O ten jau kiek kantrybes turesi,ar kol nedings savaime.Bet kuo ilgiau maitinsite,tuo geriau.O sintetinio maisto bet kada spesit ikisti.

    Anonimas

  5. 1

    Kai ikanda istraukit kruti ir neduokit, sakykit mamytei skauda, ir taip kiekviena karta kai ikas, as su savo dukryte taip dariau ir jei uzteko keliu kartu, kad suprastu, kad kai ikas, negaus kruties...

    estrella181

  6. 1

    Kentek pati,o vaikas kai tik ikas trauk kruti laukan,taip jis supras kad negalima ir kad tau skauda,o del to jis gali netekti maistelio.Beje yra tokie silikoniniai antspeniai pirkti,jie kazkiek apsagos kruti nuo skaudziu ikandimu :)

    pavasarinuke

  7. 1

    Siūlyčiau pabandyti kiekvieną kartą sakyti kad taip negalima. Jeigu pakentėsite, po kurio laiko vaikutis turėtų suprasti ir taip nebedaryti. Maitinimo siūlyčiau nenutraukti. Kita išeitis antspeniai. Greičiausiai niežti dantukai, todėl ir kandžiojasi.

    Lauryytte

  8. 1

    Mamytes pienas sveikiausias , tad nusitraukinekite pienuka ir duokite vaikui is buteliuko. :)

    Spinduliukas

  9. 1

    Nenutraukit, pienukas sveikiausia vaikui

    Ganešas

  10. 1

    jei jau pradėjo kandžiotis tai gali laikui bėgant pienelį nutraukinėti ir duoti mažajai ,kitos išeities nėra :) arba kentėti kaip kandžioja :)))

    nežiniukė