Atsakymai

  1. 4

    Ir as nusipirkau trirati, man patiko kad dideli ratai.Nes pirkau tokio modelio kur sportinukas gana dielis pasidaro.O kur keturi ratai buvo tai du buvo maziukai...o as maziuku ratu purtausi :) Beto jei visi 4 ratai bus dideli tai ir sunkesnis bus...vis vienu ratu lengviau :) Tik va kai reikia kelti ta viena ratuka ant saligatvio tai siektiek sunkoka islaviruoti...bet reik priprasti ir man jau nebekliuna :) Ir tikrai manievringas.
    Tik mano pazystama sake kad mate kai viena mamyte ziema vazinedama labai jau vargo su tuo triraciu vezimuku. Paziuresim kaip ten ziema bus :)
    Na ju dizainas idomesnis...bet man patinka tokie ateiviski :)

    sarbal

  2. 3

    As turejau trirati. Dideliais ratais. Siaip labai manevringas buvo, nesam apsiverte nei karto, kazkaip visai stabiliai jis vaziuodavo. Net nezinau, jei dabar reiktu pirkti, gal pirkciau keturati. Tiesiog isbandyti noreciau, o jau tada galeciau pasakyti, kuris geresnis. Bet mano patarimas, svarbu kad ratai butu dideli. Zymiai visur su tokiu patogiau.

    jurc

  3. 3

    Tokio neturiu, bet jei ir padovanotų tokiu nesinaudočiau..... Nes man jie kaip nenormalūs... Kaip ateiviai.... Nu man labai negražu, aš ir už keturračius :))

    Irma

  4. 3

    o man tai jis paklusnus ir labai manevringas. man patogu

    ddaivute

  5. 2

    triraciai nestabilus vezimukai jei vaiko svoris truputi didesnis nei rasomi, o keturaciai yra geriau. as uz keturacius!

    cindy

  6. 2

    as turiu trirati.esu labai patenkinta,kaip tik ziema labai daug naudojaus, jokio vargo,ratai dideli - sniegas nebaisus, stumti lengva,tik kaip ir minejo viena mama,kad is pradziu sunkoka ant saligatvio uzkelt,bet kai igyji patirties,pasidaro ir tai lengva.As uz triracius!

    Sagute

  7. 2
  8. 2
  9. 2

    Mano broliene turi.Kol atostogavau Lt,teko juo pasinaudot.Gal reik prie jo priprast,bet jis man toks nepaklusnus pasirode...As uz keturacius;)

    rimrem

  10. 1

    Puikūs atsiliepimai. Labai patogus, vingrus

    Auksare