• 8ats.

    Kaip manote koks asmuo lietuvoje, socialine prasme, labiausiai kencia?

    Sitas klausimas kilo paskaicius JAV propoguojama problema, kad ten labiausiai kencia vaikai kurie gimsta tevam iki 20 metu amziaus. kadangi jo tevai neturi issilavinimo tai nuolat skursta kas lemia prasta vaiko mityba, prastas gyvenimo salygas, uzklasines veiklos nebuvima ir galiausiai paties vaiko prasta issilavima. O kaip manote kam sunkiausia Lietuvoje? Man atrodo, kad labiausiai vargsta vaikai is daugiavaikiu siemu?

    vejunePolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Daugiavaike seima daznai tapatinama,kaip asociali.Tai netiesa as pazystu daug daugiavaikiu seimu,draugiu,pazystamu aplinkoj,kur vaikai kuo puikiausiai,gal dar geriau nei kitose seimose gyvena.Man buvo labai sunkiu dienu,mus buvo palikusi valdzia be skatiko kiseneje,radau iseiciu,vaikas alkanas nebuvo.Pritariu,kad sunkiausia asocialiu seimu vaikams,man ju labai gaila.

    grirute

  2. 3

    Man atrodo -kenčia seni pensinio amžiaus senukai kurių vaikai užsienyje.

    ANZELA

  3. 3

    as manau kad labiausiai kencia asocialiu šeimu vaikai

    ielvai

  4. 2

    nebutinai daugiavaike seima vargsta. Sutinku su axsta, kad asocialiu seimu vaikai labiausiai vargsa, o ten gali ir vienas vaikas buti.

    Katia

  5. 2

    asocialių šeimų vaikai, kurie negali nei už save pakovoti, nei sau geresnių gyvenimo sąlygų susikurti.

    axsta

  6. 1

    kencia tas , kuris neturi gerai apmokamo darbo arba isvis negauna darbo, juk niekada taip nebus pas mus , kad visi gerai uzdirbtu, nors ir to siektu, vistiek liks darbo vietu, uz kurias mokes centus ir jas tures kazkas dirbti, o darbo vietu vis mazes. Todel zmones ir pikti, nes kaip busi laimingas, kada tiek neteisybes, kada tiek daug nesaziningu zmoniu, kurie kraunasi turtus apgaudinedami kitus. man juokingi tie patarimai, kad stenkis ir seksis, bet juk vistiek kazkas pateks i bedarbiu sarasus, visiems juk gerai apmokamu vietu neuzteks, nors ir labai to sieks.

    vinipukas

  7. 1

    Yra tipas zmoniu , kad ir kaip kas bebutu, jiems visada bus blogai,Tai gyvenmo stilius skustis ir kaltint visus aplink,del nesugebejimo paciam susikurti ir siekti norimu viziju.Kuris,realiai savarankiskai pats nieko nedaro del sves , o nori turet daug..
    Puse Lietuvos tokios,zyziancios,nepatenkintos.Laikanciais kentetojais,nes juos "visi tik skriaudzia". Ir tai nepriklauso nuo to,ar tas zmogus ubagas, ar ponulis.

    Anonimas

  8. 0