• 17ats.

    39 nėštumo savaitė, kodėl taip nėra sveikatos?

    Labas, man jau 39 savaite, norejau paklausti, kodel taip nera sveikatos? Maudzia pilva truputi, vakar i wc kaip ejau truputi pasirode kraujo taskelis bet labai mazai. Kai keliuosi, sunku pasikelti is lovos.

    ramintaNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Greitai supuosi leliuka tad kuo daugiau pailsek:))

    mamyciuke

  2. 3

    Gal jau tau laikas važiouti į ligoninę,nes jau tokiu atvėju geriau ten sulaukti gimdymą.

    Deimax

  3. 3

    tikrai tai normalus gimdymo pozymiai :))) ant dienu pagimdysi :) man kaip kraujas pasirode 39 sav mane pagulde stebejimui :))) laimingai

    kristale

  4. 2

    Cia tiesiog pries gimdyma toks silpnumas..

    Jorkaile

  5. 2

    jau tuoj supuosi leliuka:)) man po to kai pasirode kraujo 3diena pagimdziau 39sav. manau nieko nelauk ir skubek i ligonine apziurai, gali ir paguldyti, nes bet kuria minute gali gimdyti:)))

    ievutek

  6. 2

    kai man pasirode kraujo taskeliai tai (ir pirma ir antra vaikuti) pagimdziau paros laikotarpyje.Sveikinu!!!!

    Sagute

  7. 2

    sveikinu:) bet kuria minute jau gali laikyti savo leliuka:)

    Benikiux

  8. 2

    turbut tuoj savo leliuka ne pilveli nesiosi, o ant ranku:) man 38sav, ir jauciuosiu taip kaip tu ir kraujas retkarciais su isskyrom pasirodo, ir sunku nakti persiverst ant kito sono, ir atsikelt i tuoleta, skauda pilvo apacia, diena stengiuosiu kuo daugiau judeti,tai lyg ir nieko, paskaudena tai ten tai ten, bet as manau taip turi buti, nes gi musu leliukai ruosiasi jau pasirodyti dienos sviesoje:)))

    vaida1983

  9. 1

    na galiu speti kad jau arteja TA akimirka tad taip ir jauties...

    ervijota

  10. 1

    Na man irgi beveik 39 savaiteles:) jau laukiu nesulaukiu savo stebukliuko,bet kad nesijauciu nei pavargusi,nesi sunku kazka daryti...nei kraujukas matosi,nieko:)tad kazkaip galvoju gal teks ilgiau panesioti maziuka,o taip jau norisi laikyti ant ranku:)Karts nuo karto paskausta,pamaudzia pilvuka,bet tai greitai baigiasi:)

    Doviliuke