• 5ats.

    man nestumo pabaigoi atsirado hemerojus nedidelis labai, dabar pagimdziau ir jau savaite po gimdymo man ta atkarpele odos maudze kai lieti kai paspaudi ja ir siaip jauciasi nemalonumas, gal yra kam buve ka daret?

    man nestumo pabaigoi atsirado hemerojus nedidelis labai,dabar pagimdziau ir jau savaite po gimdymo man ta atkarpele odos maudze kai lieti kai paspaudi ja ir seip jaucesi nemalonumas gal yra kam buve ka daret ?

    torlitaSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/3071/hemorojus-gal-yra-mamyciu-kurias-vargino-hemorojus-po-gimdymo-ka-jus-darete-kad-si-beda-nesunkintu-kasdienybes
    ir ne vienas klausimas apie sia beda

    ruta26

  2. 2

    ginekologas ziuri visai kitur,o ne i isange,tam yra skirtas chirurgas proktologas,tad nedelskit ir apsilankykit,siaip butu buve geriau dar pries gimdyma susitvarkiti sia beda,bet kad uzdelset,savaime nepraeis,reikia gydytojo konsultacijos

    ruta26

  3. 2

    pas chirurga apsilankyk butinai,paskirs gydyma,nedelsk,kad paskui nereiketu operacijos

    ruta26

  4. 0

    As jau 4 dienas pernesioju leliuka ir man jau lygiai 4 paros atsirado toksai rezginys, atauga, kuri trukdo atsisesti, tvinkcioja.O skausmas tai tikrai nezmoniskas, netgi manau gimdymas yra svelnesnis :) Ginekologe israse tepaliuka, tepu jau 2 para, bet nepadeda. Tai neisivaizduoju, koks skausmas bus per gimdyma ? Ir ar jis po gimdymo susitrauks.

    Anonimas

  5. 0

    o ne ginekologas turi ziuret ? nes as kai tik atsirado klausiau ar tai hemarojus ,bet klausiau ginekologo

    torlita