• 8ats.

    ar valot kudikeliams kirksniukus ir kuo maniskei savaite ir kirksniukai dar balti ir makstyja dar yra baltumos is maksties zinau negalima valyti nieko o kaip su kirksneis ? uztenka tik vandenuko kai sauskelnes keiti ?;)ar isvis negalima ten valyti kaip ir putytes?

    ar valot kudikeliams kirksniukus ir kuo maniskei savaite ir kirksniukai dar balti ir makstyja dar yra baltumos is maksties zinau negalima valyti nieko o kaip su kirksneis ? uztenka tik vandenuko kai sauskelnes keiti ?;)ar isvis negalima ten valyti kaip ir putytes?

    torlitaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kad nevalot,neplaunat,tai ir renkas visokios bakterijos,atsiranda nuo ju ,kai sysiukai ima irti ir isskiros.
    O pati prausiates? Priziurit savo pute? Ar irgi bacilas veisiat ?
    Nereikia tam nieko ypatingo, tiesiog kruopciai kas dien prausiate ,apiplaunate vaika tiek kartu,kiek reikia.Vandenuku, galima ir su muiliuku. Ir putyte,ir kirksnius,ir uz ausyciu,ir pazastukus,ir kaklo raukslytes.Visur reikalinga svara ir higiena.O po maudyniu ,prausiniu,nemaukit is karto pampersu,duokit odelei gerai isdziut,pakvepuot darykit oro voneles bent 15-min ir jokiu issutimu ar isskyru nebus.Nevalykit ,netrinkit aromatizuotuom servetelem,netepkit aliejais rauksliu ten,kur sunkiai parasibrauna oras, nes riebalai uzsibuve,taip pat pradeda gesti.juo reikia nuplaut ,o netept sluoksni ant sluoksnio,kol vaikas nemaudytas. aliejus,kremukai ne valymo priemone, o tik reikalui esant palaikyti dregme,pasvelninti odele.

    Anonimas

  2. 1

    kirksniukus valydavau bet manasis berniukas tai del putyciu nezinau :)

    Anonimas

  3. 1

    jokiais budais nevalykit is klynuko, negalima!!! patys baltumai pasisalins, mums per tris savaites patys issivale, viskas yra gerai, net nekrapstinekit, zinoma, apiprauskit, bet netrinkit ju. sekmes, cia tikrai viskas gerai. o visa kita prauskite be problemu :)

    shirsyte

  4. 1

    Maudyt kiekviena diena reikia ir kirsniukai issivalo.

    grirute

  5. 1

    man daktare liepe newalyt is putytes mum tik sawaite sake normalu kad yra ten tu baltumu

    torlita

  6. 1

    Vandenukas - geriausia. Jei būnat namie - keisdama sauskelnes tik jį ir naudokit. Drėgnas servetėles išeigai, o namie - vandenuką ;) Ir viskas bus tvarkoj! Plauti būtina!

    niurka212

  7. 1

    Sutinku su neziniuke...Dukryte kiekviena ryta ir vakara vandenuku prausiu ir tik is bedos kartais dregnas serveteles panaudoju...Bet niekur nei putyteje, nei kirksniukuose nemaciau nieko balto. Pasikonsultuokite su gydytoja ir ji jums patars kaip geriausia tai spresti

    Mistikute

  8. 1

    kiekviena vakarą einant gult nuplaunu su vandeniu mažajai užpakali,kirkšniukus ,putyte ,rankytes,veiduką ir jokių baltumų nė putėj nė kirkšnyse nėra .jei pas jūsų dukrą yra putėj baltumai tai gal pas gydytoja nueikit pasikonsultuoti ,kad nebūtų koks grybelis įsimetes

    nežiniukė