Atsakymai

  1. 2

    Jei isvalyma darai anonimiskai,tik susimokejus i ligoniu kasa, irviskas praeina be komplikaciju,tai ir israso jokio nereikia.(Nebet,reiktu nedarbingumo lapelio.bet ir ten deje nieks neraso kas buvo atlikta,jokiu diagnoziu.O tik keliu skaiciu ivedamas kodas,kuris aiskus tik medikams.) Jei esi dirbanti,geriausia pasiimti atsargai laisvadieniu savo saskaita. Na,o jei bus komplikaciju, tai israsa tau pareikalavus duos,tik kur tu ji desi,ar kam rodysi,tai tavo reikalas.

    Anonimas

  2. 2

    Gali vaziuot i Vilniu
    Tyzenchauzu 18A ,
    Premimo kambarys: 852622455

    Anonimas

  3. 2
  4. 2

    privaciai nereikes jokio siuntimo,tik pasiruosk minimum 500lt

    ruta26

  5. 2

    I privacia klinika kreipkis. O siaip tai laikas pradet saugotis, o ne zudyt savo vaikus.

    Anonimas

  6. 1

    Nebutina i jokkias privacias vaziuoti,ir permoketi kazin kiek uz tokia paslauga.Beje privatininkai yra kur kas maziau kvalifikuoti, nei ten,kur jau tai atliekama su stazu virs 40mt metu. valstybineje,ligonineje susimokesit apie 400 Lt,i ligoniniu kasas ir pasio.

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    jei esi nepilnametė tai be tėvų sutikimo tau nieks nedarys išvalymo,net privačios klinikos nedarys.o jei esi pilnametė tai nuvažiuoji į privačią kliniką ginekologijos ir sumokėjus nemažus pinigus padarys išvalymą.tik prieš išvalymą pagalvok gerai ,ar gerai elgiesi su savo negimusiu vaikeliu

    nežiniukė

  9. 1

    Priims,bet teks nemazai uzmoketi,nes be siuntimo kainos didesnes.

    Jolka123

  10. 1