• 8ats.

    Sveikos mamos, norėčiau, kad pasidalintumėt savo patirtimi apie kūdikių veido bėrimus. Mano mažylui tuoj 3mėn ir vis jam beria veiduką, laikosi porą savaičių, praeina, pabūna biški be bėrimo ir vėl.

    Sveikos mamos, norėčiau, kad pasidalintumėt savo patirtimi apie kūdikių veido bėrimus. Mano mažylui 3mėn ir vis jam beria veiduką, laikosi porą savaičių, praeina, pabūna biški be bėrimo ir vėl. maitinu atialerginiu misinuku. Bet beria tik veiduką, ant kūno nėra. Ar yra jums taip buvę ir ką darėte?Aš jau viską galvojau- ir nuo skalbimo miltelių, ir nuo paklodės, ir nuo karščio..

    roxana8265Kūdikio odos problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gerai jei isaugsit bet gali buti ir alergija ,nepatinka misinukas ar jei pati maitinate kazka uzvalgot.nepalikciau vien isaugimui kai aplink tiek alergisku ir siaip del odeles serganciu vaikuciu.mums ir atrode nekaltas berimas kuris uzeidavo ir praeidavo ir tik vienoje vietoje,o apsilankius pas daktare paaiskejo kad mums dedervine:(

    ausra1234

  2. 1

    Gal alergija, o gal prakaitinė. Kai lankotės pas pediatrą paklauskit. Mums irgi panašiai yra, bet apžiūrėjo ir sakė, kad nieko baisaus, išaugs

    Ganešas

  3. 1

    gal daktarei vaiko parodykit, apziures, patars ka daryti ir kaip gydyti ;)

    Mamaaa1987

  4. 0

    Atsakymą galite rasti http://www.easyworkhome.com/?u=Sandraff

    sandyrioska

  5. 0

    aciu visoms uz atsakymus, musu pediatre sake nekeisti misinelio vartoti iki vieneriu metu antialergini, o nuejus pas odos gydytoja sake kad netinka misinelis, keisti tol misinelius kol pataikysiu ant tinkamo kurio neberia. tai dabar ir nzn ko klausyti ar pediatres ar odos gydytojos.

    roxana8265

  6. 0

    gali buti elergija nes mano dukrytei tris menesiai kai buna elergija tai isberia tokiais mazais raudonais spuogeliais,bet kiekvienam vaikuciui skirtingai:)

    godute

  7. 0

    Mums dabar 2 metukai , ir mus beria kazkokiom demelem ,daktare sake kad tai alerginis.

    Spinduliukas

  8. 0

    mums taip pat buvo ir gan ilga laika bet isaugom:) ir jus isaugsit mum dar poto biskuti buvo atsirade ant pilvuko ir pamazu viskas liovesi:) naudojau homeopatini tepaliuka;)

    Star_blue