• 6ats.

    Sveiki, norėjau pasiteirauti, daugiau nei pries metus pradėjau laikytis teises, baigiau pravažiavimus, tačiau nelaikiau mokyklinių nei teorijos nei praktikos. Tad norėjau paklausti ar vis dar galiu laikyti ar jau tektų per naujo mokėti ir eiti kursą ? Gal kas zinot?

    aellitaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei jokiu egzaminu nelaiket,nei teorijos,nei vairavimo,tuomet viska is naujo teks kartoti. (tiksliau kreipkites ten kur moketes,nes be instruktoriaus leidimo,ir isduotu dokumentu, kad esate pilnai uzbaigus ir teorija ir vairavima, nieks prie ju neprileis.
    Jei pvz: butumet issilaikiusi nors teorija,tai egz. islaikytas rezultatas galioja,deje tik vienus metus.jei per tuos metus neisilaiket ir vairavimo,teks kursa kartot is naujo.Moket is naujo visko nereikes, tik tiek,kiek imsit papildomu vairavimo pamoku,ir be abejo kartosites teorija tuo pat metu.Kai instruktorius bus isitikines,kad esat pasiruosus egzaminams, isduos dokumentus,ir eisit laikytis.susimokesite uz egzaminu laikyma regitroje jau atskirai.

    Anonimas

  2. 1
  3. 1

    kiekvienoje vairavimo mokykloje man atrodo yra skirtingai. meginkite kalbetis, kur mokinotes

    samsung1992

  4. 0

    ne visur reikia per naujo eiti, cia jau kaip su mokykla sutari, dazniausiai jie leidzia laikyti egzaminus... juk vistiek imsi papildomu vairavimo pamoku, tai ir jiem nauda bus....

    grazimama

  5. 0
  6. 0

    tai kad vat as ir nesu pilnai uzbaigius, praejau kursus, bet nei vieno mokyklinio nelaikiau. Tai nejaugi man reiks vel praklausyt teorija ir vel pravaziavimus? As su instruktorium buvau kalbejus, kad kai busiu pasiruosus ateisiu egzo laikyt, bet jau kaip metai praejo... tai dabar ir nezinau kaip cia

    aellita