• 8ats.

    Firminiai receptai :)

    Na mielosios jei negaila pasidalinkit savo firminiais receptais, gal ką paprasto ir netradiciško pasiūlysit? A tai nebeišmanau ką naujo ir skanaus bepagamint. :))

    LauritaVReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Canellonni, kinietiska vistiena, ir man su dukryte labai patinka toks troskinukas, is farso pasidarau kotletukus, bet mazesnius nei iprastai, apkepu keptuvej, tada dedu i puoda su verdanciu vandeniu, paverdu, idedu pjaustytas bulves, morkas ir troskinu kol viskas issitroskina, ant galo idedu konservuotas pupeles(bet nebutina), ir pasidarau toki padaza i vandeni idedu kelis saukstus miltu, grietines gerai viska ismaisau ir vel pilu i puoda, kol viskas sutirstes ir valgom su marinuotais agurkeliais...

    estrella181

  2. 1

    as darau moliugu blynus, bet ne saldzius, o i tarkuoto moliugo mase dedu naturalaus jogurto, imusu liausini,sudedu virta farsa, apkepta svoguna, ir dar idedu sauleje dziovinto,paskuj ismirkyto ir susmulkinto pomidoro, tada visokie prieskoniai, ispaudziu cesnako, ir miltu idedu kad nebutu pernelyg skysta tesla, gan nemazai kartais tu miltu isideda, kad gautusi tvirti blynai:) man labai skanu:)

    agnesm

  3. 1

    nu po paraliais pilnas internetas receptu: tiek lietuviskos virtuve tiek viso pasaulio....

    Anonimas

  4. 1

    tešloj su alum? detaliau gal galim :))

    LauritaV

  5. 1

    Krabų lazdeles supjausyt, voliot tešloj su alum ir virt aliejuje :)

    Ganešas

  6. 0

    kažkaip apsilenkdavau su lazanijom, reikės pamėginti :))

    LauritaV

  7. 0

    ten ju visokiausiu rusiu juk yra

    aellita

  8. 0