į karštą keptuvę majonezas, truputis kečupo, pakaitint, pamatšyt, tada grietinės, česnako ir pipiriukų, dar truputį pakaitint maišant, jei nori skystesnio, reik vandens dapilt. Vualia!
http://www.mamanija.lt/klausimai/26670/padazas-kebabams-kaip-darote-padaza-kebabams-ir-kokia-mesa-dedate
http://www.mamanija.lt/klausimai/14883/kaip-gaminate-ir-kaip-darote-pikantiska-ar-cesnakini-padaza-kebabams
į karštą keptuvę majonezas, truputis kečupo, pakaitint, pamatšyt, tada grietinės, česnako ir pipiriukų, dar truputį pakaitint maišant, jei nori skystesnio, reik vandens dapilt. Vualia!
cesnakas, majonezas, keciupas, saukstelis grietines... kartais vos vos pomidoro susmulkinu, mmm pasaka net ir dabar uzsimaniau:)
o tu jau ir pasijunkt bijai :D ir taip visiem aisku, kuri cia is karto puola i paieska tikrint :D kam dar po anonimu rasyt? :D gal atsiras tu kurios zino nauja recepta ir pasidalins? kai busi sito puslapio admine tada ir aiskink apie paieskas.
majonezas + kečiupas + garstyčios (arba krienai ) + kartais česnako galvutė = kebabų ,mėsos padažiukas :)
Darom iš to, kas yra namie. Bet mėgstamiausias gal baltas česnakinis
as tai perku specialius padazus, kebabams, submarinams, picoms.