• 15ats.

    Jei tiesiog seimoje vyras nebetrauke , nervina ir galbut net meiles nejauti ir jau turi kita zmogu su kuriuo jau pradedi bendrauti? Ar verta issikirti daug metu pradraugauta kartu bet nebematai ateities su to zmogumi . ka jus darytumet ar skirtumetes ar bandytumet dar isgelbeti santykius, as manau kad skirtis.

    AnonimasLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei vaikų nėra tai kodėl gi ne jei meilės nebėra liko tik pykčiai, bet ar nepasigailėsi vėliau? :)

    safyra

  2. 2

    Ziurint kiek tas ilgai pradraugauta. jei nebera traukos ir pan, baigciau viska. kam buti,... kam gadinti nervus, jei pvz tu rodai demesi, o jam dzin, tai kam su tokiu buti..

    Mamaaa1987

  3. 1

    Pirmoj eilej, tai su vyru issiskirciau, o tik tada lekciau pas kita. Bijociau anksciau laiko apsijuokt per visa pilva, lankstydama po bernus..

    Imbiere

  4. 1

    as neskubeciau begti pas kita, bandyciau gelbet seima, na o jei tikrai nepavyktu, tada ir skirciaus...o gal vyras todel ir nervina kad norisi buti su kitu...

    agnesm

  5. 1

    nuo vilko begdama ant meskos gali uzsokti:)

    raima

  6. 1

    jatau net nezinau pati moteris turi atsisedusi apgalvoti kas jai geriau

    Anonimas

  7. 1

    as tai labai nenorejau kad tevai issiskirtu, man butu buvusi didele trauma, nebent vaikai dar maziukai ir nelabai supranta, gal tada lengviau, nes po skyrybu ne visi vyrai nori bendrauti su vaiku, bet jei jusu santykiai liks draugiski, tai gal ir nepakenks toks gyvenimo pakeitimas, tik klausimas ar naujas draugas greit nenusibos.

    vinipukas

  8. 1

    nu gal reiktu isgelebeti draugyste o jai dar vaikelis bendras yra tai reiktu ir epie ji pagalvoti juk jam geriau augti tikroje seimoje

    mamyciuke

  9. 1

    jei vyras yra tikrai geras.ta prasme nemuša,pas kitas neina,supratingas,meilus ir t.t. taciau tik tau nuobodus ar seip kokiu nepasitenkinimu nerandi.taip dazniausiai buna.as siulyciau bandyt kalbetis del ateities ir isnaujo lipdytis.bet jei jis nelabai rodo nora tam tada gal neapsimoka.bet juk tu turi kita,nejau jis to nepajuto?
    Nebent tas kitas jau labai vertas kad paliktum tai ka kuret :)

    Anonimas

  10. 1

    Jei butu meile bet atssle santykiai tuomet taip gelebeciau, bet cia jai nieko jau nebejauti tai as nematau reikalo toliau gyventi.... tiek moteris tiek vyras taps kaip suo su kate.....

    Star_blue