• 9ats.

    Elektroninis termometras

    Sveikos mamos. Kokiu termometru naudojates? Gyvsidabrinis rodo daugiau temperaturos keliom padalom nei elektroninis, Kokiu parodymu jus tikit? Ir dar mano sunelis jau nuo kovo 7 d. serga turejo auksta temperatura, paskui neturejo nes israse antibiotiku, kadangi kosejo ir snargliukai jau pazaliave buvo, po keliu dienu lyg ir pranyko viskas, taciau kitadien vel pradejo koset ir vel snargliai. Jau nezinau ka daryt, antibiotikus pragerem o naudos jokios, daktare israse tik nuo bronchito po 1 arb.sauksteli per diena gert ir viskas. Gal zinot kokiu liaudisku priemoniu? Beto vel 4 diena tempa 38.2, numusu paskui vel pakyla. kaip isgydyt jam ta kosuli ir snarglius. Aciu atsakiusioms.

    Kacenka1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Ciobreliu arbata,broncho arbata vaikams,eukalipto inhaliacijos,virtu bulviu garais pakvepuot galima.eukobalio tepalas(na cia nevisai liaudiskas metodas)

    grirute

  2. 1

    Beje dėl termometro ,tai jūs paskaitykite inf.lapelį,gal jis skirtas matuoti tik burnoje temperatūrą? Mes tokį turėjom, irgi rodydavo visiškas nesąmones, todėl labiau pasitikiu gyvsidabriniais, bet mažiems vaikams sunkiau pamatuoti temperatūra su tokiais, nes užtrunka ilgiau laiko, o vaikas būna nekantrus..

    Pabuciuok

  3. 1

    aš nuo kosulio duodavau hedelix. O snargliukai praeis savaime. Kitą kart geriau žiūrėkite vaikutį, kad nepašaltų ne tik lauke, bet ir namie. Mes buvom pastebėję,kad vaikui sloga atsirasdavo po to,kai ryte prabudęs palakstydavo basas, kol mes išsiropšdavom iš lovos. Dabar jau ryte iškart uždedam pėdkelnes jam ant naktinių kalnyčių,kad nepašaltų..

    Pabuciuok

  4. 1

    Visada naudojuosi elektroniniu termometru.

    Yuki

  5. 0

    Pati naudoju, rekomenduoju si Infraraodonuju spinduliu termometra. Geros kainos ir kokybes santykis. Nereikia erzinti vaiko lieciant prie kaktos arkist i ausi, nes TIKSLIAI nustato temperatura 5 cm atstumu nuo kaktos. http://www.pirktismagu.lt/bekontaktis-infraraudonuju-spinduliu-termometras

    Zenia2

  6. 0

    as ir visada naudoju elektronini termometra

    mamyciuke

  7. 0

    as naudoju elektronini, tai kai anksciau buvau nusipirkusi pigu, tai ir man skirdavosi temperatura nei pasimatavus su gyvsidabriniu, bet dabar turiu isigijusi brangesni,ir sis jau geras:) o del ligos tai geriau konsultuokites su daktaru... beja nuo temperaturos labai padeda avieciu arbata, ar dar geriau arbata su avieciu uogiene, isprakaituoti padeda:)

    agnesm

  8. 0

    naudojam gyvsidabrini termometra man jis geriausias :) o nuo kosulio geriam prospam(mums pats geriausias) nosyte purskiam su juros vandeniu,o seip yra toks receptelis mums labai padejo nuo kosulio. kiausinio trinys,vienas saukstas pieno ir vienas saukstas medaus.piena uzvirinti ir viska sumaisyti galima isgert ne visa iskarto o po kelis kartus per visa diena.veiksminga :)

    gintare4240

  9. 0

    naudoju gyvsidabrini greiciaukreipkites i gydytoja ne juokai jai vel viskas atsinaujino

    godute