Atsakymai

  1. 2

    man geriausia ir pigiausia is bandytu priemoniu plaukams tai gaja plauku kaule kuria naudoju vietoj balzamo - geriau neradau nei is milk shake nei paul mitchel ir kt liniju - o kainuoja vos 7lt didziule "banke". is universaliu priemoniu - nerafinuotas naturalus arganu aliejus.

    Anonimas

  2. 2

    Tai turbut taukmedzio sviestas arba kokosu aliejus butu.
    Siomis kosmetikos priemonemis, tepu plaukus, kuna, pedas.. Jos, kaip niekas, itin universalios.

    Imbiere

  3. 2

    refreshing lotion- visaip kaip gerina odos bukle.ilgiau panaudojus oda atsinaujina,pasidaro kaip mazo vaiko odyte:)

    raima

  4. 1

    Kokosu ir argano aliejus, bei avon aliejukas plauku galams, o visas kitas priemones vis keiciu...

    estrella181

  5. 1

    MaxFactor makiazo pagrindas vienas yra labai geras ir labai atspalvis man tinka, nekeisciau i joki kita. O dar esu labai nebrangu gera tusa atradusi, kartais nusiperku brangesni, geresnes firmos, bet vistiek griztu prie to pigesnio.

    Anonimas

  6. 1

    as tai daug ka naudoju is Loreal ir samupunus erumus ir kosmetikos priemones man jos kokybiskos ir dar neesu jomis nusivylusi

    mamyciuke

  7. 1

    Lancome veido serumas, tik kainuoja be proto daug, 50 ml sio serumo kainuoja virs 300lt. Bet tikrai maciau pokycius, veido oda tiesiog svytejo, tapo lygi kaip kudikio. Pati negalejau patiket, tik sakyciau tas poveikis momentinis. Taip pat Loreal plauku aliejus labai patinka, plaukai silkiniai,nesipucia, pats geriausias is visu bandytu.

    kvapni_feja

  8. 1

    mano oda labai sausa, tai ko tik neisbandziau bet nieks nepadejo, vis serpetodavo rudeni ar ziema, kol vaistinej atradau pirkti advantan tepala (yra ir kremas) ir visos bedos praejo:)

    agnesm

  9. 1

    man universaliausia arganu aliejus

    ruta26

  10. 0

    Dievinu baltarusiska Belkosmex Mirielle 'Otbelivajuscij' krema...

    Anonimas