• 11ats.

    Kuris puslapis, skirtas filmams ziureti, Jums labiau patinka: filmai.in ar gerifilmai.net? Kaip renkate taskus, uz prisijungima kasdien, sms zinutemis, ar..? Ziurite 'online' ar pirma parsisiunciate? Ir ka dazniausiai ziurite, filmus, serialus, dokumentika, ar..? :)

    YukiKinas ir TVĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    as ziuriu visokius filmus, o dazniausiai siunciuosi is linkomanijos ar torentai.lt

    agnesm

  3. 3

    Siunciuosi viska, kas yra ziurima is torentai.lt Ten yra kazkokie bonusai renkami, bet nezinau kam jie skirti.
    Filmus online ziuriu vkontakte.ru
    Dazniausiai siunciuosi komedijas.

    Imbiere

  4. 3

    ziuriu filmux.net,o serialus ziuriu per filmai.in Turiu dvi anketas,tai per abi anketas db turiu virs 70 tasku...Tad jokiu sms nesiunciu,nesamone pildyt taskus,isleidi pinigus niekam :D db yra begalo daug tinklalapiu kur galima rasti viska veltui:)

    laiminga1993

  5. 3

    na dazniausiai, jei nerandu norimo serialo ar filmo monstras.lt ar ziurim.lt, tada naudojuosi filmai.in ir tik labai retai gerifilmai.net, o pagrinde ziuriu naujausius serialus arba istorines dramas. Taskus renku uz prisijungima, uz komentaru palikima ir tik labai retai kada siunciu sms, o filmu niekada nesisiunciu

    Mistikute

  6. 3

    filmux.net jokiu tasku nerenku, tiesiog ziuriu filmus, dokumentika

    raima

  7. 2

    neturiu laiko tokiems dalykams.. Užeinu tik į tam tikrus portalus, o dar filmus ar serialus žiūrėti tai nėra kada, vaiką prižiūrėt isvarbiau.

    Pabuciuok

  8. 1

    <a href="http://idomusfilmai.lt/tu-nesi-tu-2014/"> http://idomusfilmai.lt/tu-nesi-tu-2014/ </a>

    Anonimas

  9. 1

    Rasite daug kino rekomendacijų: http://idomusfilmai.lt/

    Anonimas

  10. 1

    Man kazkodel neina filmu online ziureti. Vidury filmo viskas uzstringa, todel siunciuosi. Per gerifilmai.net uz 1.5 svaro gavau virs 40 tasku, tai, manau, tikrai nebrangu. Bet siunciuosi. Uz viena filma 4 taskai. Nemanau, kad tai pinigu leidimas niekam, kaip rase *laiminga...*, nes juk uz tai galiu ziureti filmus :)
    Per linkomanija.net galiu nemokamai siustis filmus, nes ten turiu vip naryste (virs 20lt. metams kainuoja), bet kazkodel ilgai siunciasi, ir ten neina pagal zanrus, kalba, ir t.t. ieskoti... :')

    Yuki